Матеріали на блозі БЕЗКОШТОВНІ! Якщо Вам вони сподобалися чи стали у нагоді - ВІДДЯЧТЕ, будь ласка, натиснувши на будь-який банер на цьому блозі! Цим Ви мені дуже допоможете, це і буде Ваша ПОДЯКА за мою роботу! Дякую Вам, що Ви користуєтесь моїми матеріалами!

Шум - Великодня гаївка

пʼятниця, 6 січня 2023 р.

Звіт про роботу педагога-організатора за І семестр 2022-2023 н. р.

Звіт про роботу у І семестрі педагога-організатора Яготинського ліцею № 3 Большакової Ю. А. за 2022 - 2023 н. р.

У першому навчальному семестрі у Яготинському ліцеї №3 було створено усі можливі сприятливі умови для розвитку та формування особистісних здібностей кожної дитини. Реалізація основних завдань і принципів патріотичного виховання здійснювалась

шляхом планової організації органів учнівського самоврядування школи з урахуванням військового стану, критичних відключень електроенергії та карантинних обмежень.

Здійснювалися заплановані колективні заходи ліцею, а також заходи, пропоновані ЦТДЮК та ЯРБДЮТ з урахуванням їх першочерговості:

-         18 червня 2022 р. приєднується до Всеукраїнської краєзнавчої акції учнівської молоді «В традиціях високої звитяги», що проводиться Українським державним центром національно-патріотичного виховання, краєзнавства і туризму учнівської молоді. (Матеріали на блозі педагога-організатора). Надіслані нами матеріали на жаль, не були ані опубліковані, ані враховані через те, що організатори акції банально не зуміли відкрити посилання, вказані в листі. (Матеріали на Фейсбук, блозі П-О, сайті школи)

-         21 червня створено квест "Сторінками Конституції", приурочений до Дня Конституції України. (Матеріали на блозі педагога-організатора)

-         22 червня до Дня Прав дитини згідно діючої Конституції України створено інформаційну статтю (Матеріали на блозі педагога-організатора)

-         28 липня вперше на державному рівні відзначили День Української Державності (Матеріали на блозі педагога-організатора)

-         28 липня прийняли участь у Всеукраїнському челенджі «Рух вдячності військовим "Завдяки тобі!" (Матеріали на блозі педагога-організатора)

-         12 серпня створено Іnsta-Квіз до Дня молоді 2022 (Матеріали на блозі педагога-організатора)

-         19 серпня створено інтерактивну гра до Дня Державного Прапора України "Здійми Прапор Перемоги!" (Матеріали на блозі педагога-організатора)

-         24 серпня створено Insta-квіз до Дня Незалежності України – 2022 (Матеріали на блозі педагога-організатора)

-         30 серпня "Планета №3" створила відео-вітання з Днем Знань! - 15 випуск шкільних відео-новин 2022 (Матеріали на блозі педагога-організатора) та он-лайн захід до 1 вересня (На блозі П-О)

-         1 вересня проведено Insta-квіз до Дня Знань - 2022 (Матеріали на блозі педагога-організатора)

-         7 вересня завершення тематичного тижня, присвяченому літу, створенням фотоколажу "Мої літні досягнення". Створення тематичного фотоколажу. (Матеріали на блозі педагога-організатора)

-         9 вересня проведено круглий стіл з лідерами учнівського самоврядування. Під час засідання було обговорено і затверджено план роботи учнівського самоврядування на 2022-2023 н. р.  

-         11 вересня – вітання Яготинської ОТГ (Матеріали на блозі П-О)

-         Відео-челендж «Мій щоденний фітнес» до Олімпійського тижня в Яготинському ліцеї №3 (На блозі П-О)

-         Відео-челендж "Наша руханка крутіша" до Олімпійського тижня. (На блозі П-О)

-         Другий навчальний тиждень, у ліцеї проводили заходи з безпеки дорожнього руху спільно з патрульною службою поліції. (На блозі П-О)

-         З першого вересня Яготинський ліцей №3 оголосив акцію в допомогу ЗСУ «Дякуємо ЗСУ за можливість навчатися!». Пакунки передані волонтерам 14 вересня (На блозі П-О)

-         З 17 по 19 вересня учні і вчителі були задіяні у виховних заходах, приурочених до Дня Міста Яготин та Дня Миру: створено святкову тематичну фото-зону інсталяцію; лідерами учнівського самоврядування знято відео-, фоточелендж «Яготин історичний - мій нескорений край!», в яких вітали та розповідали про історію міста; традиційно проводилася загальношкільна акція «Одягни вишиванку!», до якої долучилися понад 900 учнів, педагогів, батьків; лідери учнівського самоврядування прийняли участь у створенні щорічного календаря «Вишиване місто моє 2022».

-         24 вересня лідерами УС створена інтерактивна гра "Пишаємося Силою Нескорених" до Дня Захисника України. (На блозі П-О)

-         Через дистанційні умови навчання привітали педагогів з Днем Учителя он-лайн, створивши «Відео-вітання з Днем Учителя від українських народних письменників» (На блозі П-О)

-         30 вересня прийняли участь в зборах молодіжної ради району.(На блозі П-О)

-         У вересні прийняли участь у Всеукраїнському конкурсі дитячих фоторобіт «Неосяжна моя Україна!» та «Моя Україна» з яких лише 1 фото (Акуленко А.) потрапило до обласного туру конкурсу (Матеріали шукайте у Фейсбук).

-         Перший тиждень жовтня оголошено "Тижнем Посмішки". Проведено конкурсний фото-відео челендж «Лови смайл!» (На блозі П-О)

-         До дня пам’яті жертв Бабиного Яру організовано інформаційні уроки-заняття «Бабин Яр – місце пам’яті» (На блозі П-О)

-         4-6 жовтня 2022 року долучилися до проведення ІІІ Всеукраїнського уроку доброти, ​присвяченого Всесвітньому дню захисту тварин «Щаслива лапа», який вже традиційно проходить за підтримки МОН України. Учні отримали нагороди (На блозі П-О)

-         До 14 жовтня планувалося провести козацькі змагання для 3-4 класів "Козацькі заповіді" (На блозі П-О)

-         До 14 жовтня проведено он-лайн Insta-квіз до Дня Козацтва "Козацькому роду нема переводу!" – 2022 (На блозі П-О).

-         14 жовтня в онлайн-просторі розміщено інтерактивну вікторину «Пишаємося силою нескорених»

-         14 жовтня розміщено вітальні ролики до Дня Козацтва у наших офіційних спільнотах FaceBook та Instagram (Матеріали на блозі П-О)

-         До 14 жовтня голошено нову шкільну акцію «Подаруй тепло захисникам»

-         14 жовтня діти нашої школи малювали малюнки на виставку «Я – нащадок козаків» та до акції «Український патріотичний смайл до Дня українського козацтва та Дня захисника України» (матеріали на блозі П-О)

-         Перший Український військовий забіг відбувся 11 жовтня 2021 року. 14 жовтня 2022 року з ініціативи адміністрації школи та за підтримки колективу здійснено забіг у підтримку військових (На блозі П-О)

-         20 жовтня прийняли участь у п’ятому, ювілейному щорічному Всеукраїнському конкурсі фото- та відеоробіт “Безпечна країна” (на блозі П-О)

-         До місячника «Дитячий креатив» класи нашого ліцею проводили тематичні дні: День без портфеля у 6-А, «Халатність» їм до лиця (11-Б), «Тапковий забіг у 10-В», Люди у білому - «Men in White» (11-Б), «Таємні секрети Панами» в 6-Б, у 5-Б класі пройшла «Ельфійська тусовка»,

-         29 жовтня прийняли участь в обласій конференції учнівської молоді «Київщина козацька» (на блозі П-О)

-         Наприкінці жовтня влаштували свято Осені, Врожаю, Достатку «Веселий Гарбуз» (На блозі П-О). Проведено конкурс фото-робіт та оголошено переможців (на блозі П-О)

-         Лідерами УС Сірою А. та Ваксютенко І. створено інформаційні агітбригади для попередження травматизму на дорозі та роз’яснення правил поведінки на дорозі (інформаційні матеріали, рейд І, рейд ІІ на блозі П-О)

-         9 листопада в Яготинському ліцеї №3 ХХІІ Всеукраїнський радіодиктант національної єдності писали 270 чоловік (учнів і вчителів) (на блозі П-О) та відзначали День української мови та писемності. Створено відео-захід до Дня української мови та писемності.

-         Оформлено стенд і порекомендовано для перегляду відео-матеріали за темою «Безпека в мережі Інтернет».

-         14-18 листопада – Тиждень безпеки дорожнього руху. Створено виставку малюнків; розпочала свою діяльність у молодшій школі наша агітбригада; провели б День світловідбивача; з допомогою класних керівників та класоводів відбувся Єдиний урок безпеки дорожнього руху; педагогом-організатором проведено низку уроків з правил дорожнього руху;

-         Через масовані обстріли української території ліцей на період проведення дня Толерантності знаходився на дистанційному навчанні. (На блозі П-О)

-         21 листопада створено інформаційну статтю «Гідність і Свобода понад усе!» до Дня Гідності і Свободи (вчителі проводили години спілкування)

-         Протягом усього часу тривала акція «Подаруй тепло захисникам!»

-         25 листопада, до 89 річниці Голодомору в Україні створено інсталяцію, біля якої проводилися години спілкування, запалювалися свічки та проходили хвилини мовчання (на блозі ОП)

-         2 грудня світ відзначав 300-річчя з дня народження Г. С. Сковороди. Лідерами учнівського самоврядування зібрано інформаційні матеріали (на блозі П-О)

-         Щорічно з 25 листопада до 10 грудня проводиться Всеукраїнська кампанія «16 днів проти насильства» (матеріали на блозі П-О)

-         5 грудня відзначили День Волонтера , зібравши допомогу для ЗСУ (на блозі П-О)

-         Відзначили день народження Катерини Білокур (на блозі П-О)

-         Взявши участь у Всеукраїнському конкурсі дитячої творчості до дня захисникiв i захисниць України «Перемога», дипломи переможців здобули лідери УС – Ваксютенко Ірина, Сіра Анастасія (на блозі П-О)

-         Створили вітальне відео до Дня захисників і захисниць України (на блозі П-О)

-         До Дня боротьби зі СНІДом створено інсталяцію, на яку ліцеїсти кріпили стрічки підтримки (на блозі П-О)

-         До Дня української хустки всі класи створювали власні «Хусткові флешмоби» (на блозі П-О)

-         9 грудня відбулася профорієнтаційна зустріч із представниками Київського університету (на блозі П-О)

-         20-22 грудня проводилися святкові різдвяні заходи до Дня Святого Миколая (на блозі П-О:

https://olshasweet.blogspot.com/2022/12/blog-post_41.html

https://olshasweet.blogspot.com/2022/12/blog-post_23.html

https://olshasweet.blogspot.com/2022/12/blog-post_26.html)

У вищезазначених заходах було залучено всі центри органу учнівського самоврядування.

Протягом семестру реалізовувалися завдання:

- спрямовування підлітків на роботу над собою, на здійснення своїх намірів щодо розвитку своєї особистості, розвитку лідерської позиції;

- формування навичок співпраці в команді;

- стимулювання творчої і соціальної активності та ініціативи;

- формування творчості, креативності;

- значна увага приділялася мотиваційному аспекту.

На навчальних заняттях і зборах ЛУС розглядалися різні методи роботи, практикувалися тренінгові вправи, вивчався досвід провідних світових лідерів (матеріали внизу стрічки), які досягли успіху завдяки своїм лідерським якостям.

В умовах війни, карантину, вимушеного частково-дистанційного навчання у вищезазначених заходах було максимально дотримано всіх рекомендацій МОЗ і залучено всі центри органу учнівського самоврядування.

ЯК ЗАВАНТАЖИТИ ЦЕЙ ДОКУМЕНТ - ДИВІТЬСЯ ТУТ ==>>

Немає коментарів:

Дописати коментар

Vseosvita

Курси, вебінари, олімпіади. Портал «Всеосвіта».

#OneDrive Як завантажувати файли на цьому сайті

Дізнайся про своє майбутнє

Freelance gob