Матеріали на блозі БЕЗКОШТОВНІ! Якщо Вам вони сподобалися чи стали у нагоді - ВІДДЯЧТЕ, будь ласка, натиснувши на будь-який банер на цьому блозі! Цим Ви мені дуже допоможете, це і буде Ваша ПОДЯКА за мою роботу! Дякую Вам, що Ви користуєтесь моїми матеріалами!

Авторські вірші - Вільні читають українське

середу, 16 листопада 2022 р.

Тиждень безпеки дорожнього руху. День перший - Малюємо правила дорожнього руху.

Вітаю всіх цієї сріблясто-сірої осінньої днини. Розпочався Тиждень безпеки дорожнього руху. І розпочався він в нашому ліцеї зі створення творчих малюнків ліцеїстів молодшої школи про дорожні правила. Дітлахи із завзяттям взялися до справи і з-під їхніх пензликів вийшли справжні шедеври!


Малюючи, ми візуалізуємо свої уявлення і знання, закріплюємо їх у пам’яті, що дозволяє чітко виконувати певні дії. Промальовуючи правила дорожнього руху, наші школярі показують свою обізнаність у цьому питанні, а це означає, що ми можемо бути спокійні за їхню безпеку на дорозі!

Оскільки, через масовані обстріли українських міст, навчання цього тижня перенесено у формат "он-лайн", то виставка малюнків про правила дорожнього руху буде поповнюватися, коли діти повернуться до школи. 

Немає коментарів:

Дописати коментар

Vseosvita

Курси, вебінари, олімпіади. Портал «Всеосвіта».

#OneDrive Як завантажувати файли на цьому сайті

Дізнайся про своє майбутнє

Freelance gob