Матеріали на блозі БЕЗКОШТОВНІ! Якщо Вам вони сподобалися чи стали у нагоді - ВІДДЯЧТЕ, будь ласка, натиснувши на будь-який банер на цьому блозі! Цим Ви мені дуже допоможете, це і буде Ваша ПОДЯКА за мою роботу! Дякую Вам, що Ви користуєтесь моїми матеріалами!

Авторські вірші - Вільні читають українське

четвер, 24 листопада 2022 р.

Таємні секрети Панами.

Кожен клас нашого ліцею, опинившись, нарешті, в школі, часу дарма не гає. Місячник «Вольності» дітвора проводить із задоволенням.
Вже відбулися дні «Капців» у 10-В, «Людей у білому» та «Халатний» в 11-Б, «Без портфеля» у 6-А. І от сьогодні учні 6-Б класу розгулювали ліцеєм у шикарних панамах та сонцезахисних окулярах. Сміх і гамір наповняли клас та коридори. Ніби у справжній Панамі побували!

Так-так, там – у Південній Америці, далекій і загадковій! Панама має безліч секретів. І один з них розгадали сьогодні наші шестикласники – Панама дозволяє «поніжитися» у лагідних проміннях південного сонця навіть коли за вікном – сіра морозяна днина. Тобі сіро, вогко та холодно? Просто вдягни панаму! Вона зігріє навіть у сховищі!


Подібні Дні спонукають дітей відволіктися від тривог сьогодення, розрядити обстановку, заспокоїтися. Що кому до душі – тематика без обмежень. Головне – зберігати спокій і відчуття, що ти – дитина. Бо наші діти так швидко подорослішали, за півроку вони ніби постаршали на піввіку. 


І ми дуже раді такій активності та чекаємо із нетерпінням на черговий креатив
!

Немає коментарів:

Дописати коментар

Vseosvita

Курси, вебінари, олімпіади. Портал «Всеосвіта».

#OneDrive Як завантажувати файли на цьому сайті

Дізнайся про своє майбутнє

Freelance gob