Матеріали на блозі БЕЗКОШТОВНІ! Якщо Вам вони сподобалися чи стали у нагоді - ВІДДЯЧТЕ, будь ласка, натиснувши на будь-який банер на цьому блозі! Цим Ви мені дуже допоможете, це і буде Ваша ПОДЯКА за мою роботу! Дякую Вам, що Ви користуєтесь моїми матеріалами!

Авторські вірші - Вільні читають українське

пʼятницю, 11 листопада 2022 р.

Люди у білому - «Men in White»

Кавер-версію «Men in Black» - «Men in White» представили сьогодні учні 11-Б класу, вкотре дивуючи (втім, як і обіцяли!) новою цікавинкою. 
Нібито, нічого супер-нового, але розвага осяяла сьогоднішню дощову сірість. Білий колір – унікальний. Він ніби увібрав в себе всі кольори спектру і випромінює їх на власних частотах, освітлюючи, розфарбовуючи, даруючи спокій і рівновагу саме там, де потрібно.


Особливо підсилював він сьогодні вроду наших дівчат. Ох, і зламали собі очі наші парубки, милуючись тією красою! 


Відпрацьовуючи на уроці «Захисту Вітчизни» стройову підготовку, хлопці в білому виглядали особливо ефектно! Підтягнуті, стрункі, мужні, зосереджені. І лише яскраві бісики в юних очах вказують на безтурботність дитинства, яке так неминуче минає. Спробуй, вхопи його за хвіст! Заволай: «Ну, куди ж ти, дитинство? Зачекай!!! Я не встиг насолодитися тобою, адже пізно зрозумів, що то було Ти!»


Попри війну, попри втрати, діти повинні залишатися дітьми, хоч і такими завчасно-дорослими!  

Немає коментарів:

Дописати коментар

Vseosvita

Курси, вебінари, олімпіади. Портал «Всеосвіта».

#OneDrive Як завантажувати файли на цьому сайті

Дізнайся про своє майбутнє

Freelance gob