Матеріали на блозі БЕЗКОШТОВНІ! Якщо Вам вони сподобалися чи стали у нагоді - ВІДДЯЧТЕ, будь ласка, натиснувши на будь-який банер на цьому блозі! Цим Ви мені дуже допоможете, це і буде Ваша ПОДЯКА за мою роботу! Дякую Вам, що Ви користуєтесь моїми матеріалами!

Авторські вірші - Вільні читають українське

суботу, 24 вересня 2022 р.

Інтерактивна гра "Пишаємося Силою Нескорених" до Дня Захисника України

Наші найщиріші вітання всім друзям! Лідери учнівського самоврядування не сплять, не їдять, не навчаються, аби встигнути взяти участь в усіх конкурсах-челенджах-флешмобах-акціях, які вигадують придумкуваті голови, що теж, здається не сплять, не їдять, і не навчаються... Чудові ідеї випромінюють вони щогодини. Втім, наша творчість ніколи не закінчується і ми відгукуємося на кожен заклик.


До Дня Захисника України БДЮТ нагодився запустити естафету - відео-челендж до Дня Захисника України за участі лідерів органів учнівського самоврядування Яготинщини. Ми приймаємо виклик!


До Дня Захисника України для участі в естафеті - відео-челенджі "#ГордимосяСилоюНескорених" лідери учнівського самоврядування Яготинського ліцею №3 разом із педагогом-організатором створили інтерактивну он-лайн гру "Пишаємося Силою Нескорених!" і передаємо естафету наступному навчальному закладу Яготинщини.

 
Гру можна пройти, натиснувши на кнопочку: 

Або прямо тут, трохи нижче 👇👇👇

Бажаємо успіху і перемоги! По завершенню гри ви матимете можливість завантажити Почесну грамоту учасника! 


Слава Україні! Героям слава! Слава ЗСУ! Слава всьому народу України!!!

Немає коментарів:

Дописати коментар

Vseosvita

Курси, вебінари, олімпіади. Портал «Всеосвіта».

#OneDrive Як завантажувати файли на цьому сайті

Дізнайся про своє майбутнє

Freelance gob