Матеріали на блозі БЕЗКОШТОВНІ! Якщо Вам вони сподобалися чи стали у нагоді - ВІДДЯЧТЕ, будь ласка, натиснувши на будь-який банер на цьому блозі! Цим Ви мені дуже допоможете, це і буде Ваша ПОДЯКА за мою роботу! Дякую Вам, що Ви користуєтесь моїми матеріалами!

Авторські вірші - Вільні читають українське

вівторок, 4 жовтня 2022 р.

Челендж "Наша руханка крутіша" - "Дистанційка, мамо-мамо, дистанційка!"

Вітаю всіх своїх учнів, друзів і колег! У нашому ліцеї триває челендж "Наша руханка крутіша". Ранкові зустрічі НУШ поступово завойовують усю школу. А вчора натрапила на круту новинку, створену на прохання вчителів музичного мистецтва загальноосвітніх шкіл України для дітей. які змушені навчатися дистанційно, але мають велике бажання навчатися і креативити.

 Руханку створено при технічні підтримці Творчого Об'єднання "По Цимбалам". Автор ідеї та виконання: Людмила Клименко при участі учнів ЗОШ №28 м. Житомир. Адаптивний текст: Ruslan Nota Sound Pruduction: Po Cimbalam Creative Assotiacition Records. Знайти її можна у вільному доступі на платформі FaceBook: ДЖЕРЕЛО


Отже, новинка сезону - руханка "Дистанційка, мамо-мамо, дистанційка!" у виконанні учнів 6 класу та педагога-організатора Большакової Ю. А.:


Немає коментарів:

Дописати коментар

Vseosvita

Курси, вебінари, олімпіади. Портал «Всеосвіта».

#OneDrive Як завантажувати файли на цьому сайті

Дізнайся про своє майбутнє

Freelance gob