Матеріали на блозі БЕЗКОШТОВНІ! Якщо Вам вони сподобалися чи стали у нагоді - ВІДДЯЧТЕ, будь ласка, натиснувши на будь-який банер на цьому блозі! Цим Ви мені дуже допоможете, це і буде Ваша ПОДЯКА за мою роботу! Дякую Вам, що Ви користуєтесь моїми матеріалами!

Авторські вірші - Вільні читають українське

суботу, 29 жовтня 2022 р.

Київщина козацька «ГЕНЕАЛОГІЯ ДЕЯКИХ КОЗАЦЬКО-СТАРШИНСЬКИХ РОДІВ ЯГОТИНЩИНИ»

4 жовтня у рамках обласного патріотичного марафону “Нащадки нескорених” в онлайн-студії КЗ КОР «Центр творчості дітей та юнацтва Київщини» відбулася обласна конференція учнівської молоді «Київщина козацька», присвячена до Дня захисників та захисниць України, Дня Українського козацтва та Покрови, Дня створення Української повстанської армії.
Учасниками заходу стали учні, вихованці та освітяни закладів освіти Київщини. До онлайн-зустрічі приєдналися більше 35 аудиторій.


У своїх виступах юні дослідники наголошували, що 14 жовтня – це свято не тільки військових, і воїнів-добровольців, але й волонтерів, медиків, громадських діячів та інших цивільних, які так чи інакше взяли чи беруть участь у захисті України! (ДЖЕРЕЛО)


Учень 10-В класу нашого ліцею Михайлов Владислав представив роботу «ГЕНЕАЛОГІЯ ДЕЯКИХ КОЗАЦЬКО-СТАРШИНСЬКИХ РОДІВ ЯГОТИНЩИНИ». Разом зі своїм керівником В. А. Стародубцем він досліджував генеалогію деяких козацько-старшинських родів Яготинщини. (Дивитися відео)




















Робота отримала сертифікат учасника обласного етапу.



Вітаємо наших краєзнавців!

Програму  конференції та сертифікати доповідачів можна завантажити за посиланням.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Vseosvita

Курси, вебінари, олімпіади. Портал «Всеосвіта».

#OneDrive Як завантажувати файли на цьому сайті

Дізнайся про своє майбутнє

Freelance gob