Матеріали на блозі БЕЗКОШТОВНІ! Якщо Вам вони сподобалися чи стали у нагоді - ВІДДЯЧТЕ, будь ласка, натиснувши на будь-який банер на цьому блозі! Цим Ви мені дуже допоможете, це і буде Ваша ПОДЯКА за мою роботу! Дякую Вам, що Ви користуєтесь моїми матеріалами!

Авторські вірші - Вільні читають українське

пʼятницю, 9 грудня 2022 р.

Агітаційна бригада з безпеки дорожнього руху завітала до першачків

Сьогодні лідери учнівського самоврядування Сіра Анастасія та Ваксютенко Ірина завітали до першачків. Наша агітаційна бригада з безпеки дорожнього руху розповідала дітлахам про дорогу, транспорт, пішоходів, дорожні знаки, та правила безпеки на вулиці. 

Презентація, ігри та відео допомагали малечі згадати, закріпити вже знайоме і здобути нові навички поводження на вулиці. «Тепер ми знаємо, що не можна бавитися біля проїжджої частини та вміємо правильно обходити автобус ззаду» - підсумували дітлахи. «Ми продовжимо наш рейд, і вже наступного тижня відвідаємо третьокласників та четвертокласників, а там настане черга середньої і старшої ланки» - запевнили дівчата. 

Дякуємо за активну громадянську позицію та творчий підхід наших активісток! Чекаємо на нові їхні репортажі і бажаємо натхнення та азарту!  














Немає коментарів:

Дописати коментар

Vseosvita

Курси, вебінари, олімпіади. Портал «Всеосвіта».

#OneDrive Як завантажувати файли на цьому сайті

Дізнайся про своє майбутнє

Freelance gob