Матеріали на блозі БЕЗКОШТОВНІ! Якщо Вам вони сподобалися чи стали у нагоді - ВІДДЯЧТЕ, будь ласка, натиснувши на будь-який банер на цьому блозі! Цим Ви мені дуже допоможете, це і буде Ваша ПОДЯКА за мою роботу! Дякую Вам, що Ви користуєтесь моїми матеріалами!

Шум - Великодня гаївка

четвер, 12 січня 2023 р.

Участь в обласному етапі Всеукраїнської фотовиставки до Дня Соборності України «Україна – це ми!»

Наш ліцей прийняв участь в обласному етапі Всеукраїнської фотовиставки до Дня Соборності України «Україна – це ми!». 
Представлені роботи:
- Хижняк Олександр і Мосьпан Ярослав "Різдво, що об’єднало Україну". Побажання: "Різдво, що повернулося в родину. Різдво, що об’єднало Україну. Хай славить і об’єднує серця!"


- Сідько Ольга "Україна переможе!". Побажання: "Ми – цілеспрямовані й позитивні. Об’єднуючись разом – ми наближаємо перемогу!".


- Батрак Анна "Чарівні україночки". Побажання: "Українців вирізняють чарівні усмішки, тепло сердець і неповторний стиль. Шануймо це в собі понад усе!"


- Гречка Олег "Сильні своїм родоводом". Побажання: "Ми знаємо, що наша сила в єдності і українських традиціях. Шануймо свій родовід, не цураймося його – він дає нам непереборну силу!"


- Жукова Дар’я "Майбутнє України в наших долонях". Побажання: "Ми світ свій тримаємо в наших долонях. Об’єднані разом однією метою. І будемо вічно його ми тримати, і дітям своїм істину цю заповідати!"


Немає коментарів:

Дописати коментар

Vseosvita

Курси, вебінари, олімпіади. Портал «Всеосвіта».

#OneDrive Як завантажувати файли на цьому сайті

Дізнайся про своє майбутнє

Freelance gob