Матеріали на блозі БЕЗКОШТОВНІ! Якщо Вам вони сподобалися чи стали у нагоді - ВІДДЯЧТЕ, будь ласка, натиснувши на будь-який банер на цьому блозі! Цим Ви мені дуже допоможете, це і буде Ваша ПОДЯКА за мою роботу! Дякую Вам, що Ви користуєтесь моїми матеріалами!

Авторські вірші - Вільні читають українське

четвер, 20 жовтня 2022 р.

5-й Всеукраїнський конкурс «Безпечна країна» 2022

З травня 2022 року за ініціативи Міжнародного Благодійного Фонду “Допомоги постраждалим внаслідок дорожньо-транспортних пригод” у рамках національного проєкту “Безпечна країна” серед учнів та вихованців закладів освіти в Україні проходить п’ятий, ювілейнийщорічний Всеукраїнський конкурс фото- та відеоробіт “Безпечна країна”. Цього року він охоплює такі теми: 

1.    Безбар'єрне освітнє середовище; 

2.    Безпека життєдіяльності: знаємо та діємо (висвітлення практичних навичок поведінки у разі надзвичайних ситуацій, виявлення мінно-вибухових предметів, надання домедичної допомоги потерпілим тощо);

3.    Молодь за безпеку дорожнього руху; 

4.    Моя безпечна країна: майбутнє (тема пов'язана з війною в Україні, патріотичними настроями, вільною інтерпретацією бачення безпеки своєї країни та її майбутнього)

Наш ліцей долучається до проєкту і для цього проводить низку занять (он-лайн) з мінної безпеки та надання першої домедичної допомоги.

Ліцеїстів молодшої ланки не залякати синцями та подряпинами! Їхні пухнасті друзі постійно втрапляють у ігрові халепи. Та діти знають як зарадити своїм улюбленцям:


А такий досвід – це вже досвід! Тому навіть друзі можуть бути впевнені: у випадку чого – вмілі ручки і продезинфікують, і перев’яжуть, і вилікують:

 

 

Вчителі ліцею серйозно ставляться до безпеки своїх учнів. На уроках вони постійно проводять бесіди, навчання, демонстрацію надання домедичної допомоги, адже це – дуже важливо, а особливо в теперішніх обставинах.



Наш ліцей тісно співпрацює з поліцією превентивної діяльності, тому правила поведінки на дорозі ми знаємо на «відмінно»!

То ж, будьмо обізнані і у безпеці!

Немає коментарів:

Дописати коментар

Vseosvita

Курси, вебінари, олімпіади. Портал «Всеосвіта».

#OneDrive Як завантажувати файли на цьому сайті

Дізнайся про своє майбутнє

Freelance gob