Матеріали на блозі БЕЗКОШТОВНІ! Якщо Вам вони сподобалися чи стали у нагоді - ВІДДЯЧТЕ, будь ласка, натиснувши на будь-який банер на цьому блозі! Цим Ви мені дуже допоможете, це і буде Ваша ПОДЯКА за мою роботу! Дякую Вам, що Ви користуєтесь моїми матеріалами!

Шум - Великодня гаївка

пʼятниця, 16 лютого 2024 р.

Спортивне орієнтування пліч-о-пліч

Під гаслом «Разом переможемо» ліцеїсти нашого навчального закладу приєдналися до спортивних змагань «Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги» разом із тисячами учнів з усієї України.

Попереду 5 захопливих етапів змагань на різних рівнях: шкільний, територіальний, районний, обласний та всеукраїнський.

Сьогодні ліцеїсти 5-х класів змагалися між собою у спортивному орієнтуванні по карті, з визначення азимуту, знань з історії ліцею та України, влучності й спритності. Захід був приурочений пам'яті вчителя спортивної культури і спорту нашого ліцею Майсака Олександра Олександровича.




Інструктори Шевченко В. В., Солодкий В. В., Стародубець В. В., Хвостікова Т. В., Купрій А. С., Бондарев О. В. ретельно слідкували за змаганнями та підбадьорювали учнів.





Щира подяка класним керівникам 5-А та 5-В класів Висоцькій К. В. і Бойко І. Г., які не лише допомагали в проведенні змагань, а й стали справжньою підтримкою своїм вихованцям. І ми вітаємо ліцеїстів 5-А класу з блискучою перемогою! 



Немає коментарів:

Дописати коментар

Vseosvita

Курси, вебінари, олімпіади. Портал «Всеосвіта».

#OneDrive Як завантажувати файли на цьому сайті

Дізнайся про своє майбутнє

Freelance gob