Матеріали на блозі БЕЗКОШТОВНІ! Якщо Вам вони сподобалися чи стали у нагоді - ВІДДЯЧТЕ, будь ласка, натиснувши на будь-який банер на цьому блозі! Цим Ви мені дуже допоможете, це і буде Ваша ПОДЯКА за мою роботу! Дякую Вам, що Ви користуєтесь моїми матеріалами!

Шум - Великодня гаївка

вівторок, 20 лютого 2024 р.

Поклик Небесної Сотні

Чи кликали вони себе на бій? Ні, голос правди cам привів їх на Майдан, щоб захистити дітей, відстояти справедливість, а далі – покарати за підлість і зраду власного народу тих, хто виявився рашистським запроданцем-юдою.

Чи думали, що куля вилетить із обойми? А вона не лише вилетіла, вона влучила в саме серце, яке хотіло жити у вільній країні, прекрасній країні, багатій країні!

Вони загинули від куль тих, хто був покликаний їх захищати… І білим Качем попливли Тисиною у вирій-рай, де загублені душі стрілися із душами пращурів, що були так само обдурені підступними московитами і вбиті…

Чи повториться знову зрада і ми купимося на солодкі обіцянки тих, хто б їх не давав? Чи загартуємося в рішучості нарешті скинути з очей рожеві московські окуляри і здобути омріяну волю-перемогу? Залежить від нас. І крає серце висипане сьогодні на землю на польському кордоні українське зерно, яке виборювали герої Небесної Сотні. Зерно, яке під обстрілами, підриваючись на мінах, збирали наші аграрії... Ніщо не можна забувати!  

20 лютого Україна вдесяте вшановує День пам'яті Героїв Небесної Сотні.

Цього дня згадують трагічні події січня-лютого 2014 року, коли в ході Революції Гідності відбулися масові розстріли протестувальників. 20 лютого у центрі столиці, на Майдані Незалежності, загинуло найбільше активістів.

На другому році повномасштабної війни всі наші зусилля направлені на перемогу України. Задля досягнення цієї мети ми сьогодні взяли участь у мітингу з дня вшанування пам'яті героїв Небесної Сотні. Адже з них почалося відстоювання європейського вибору України. З їхньої мужності відродилася та непереможна сила, що завжди вирізняла українських людей – справжніх патріотів своєї держави. Тому ми не повинні забувати про їх героїзм, їх подвиг заради всіх нас! Жодна сила не завадить нам зібратися усім разом, аби вшанувати їх світлу пам'ять, адже саме у сучасних реаліях це – надважливо!


У ліцеї вшановували пам’ять загиблої Небесної Сотні, запалюючи свічки, зображуючи янголів, проводячи години спілкування:




То ж, пам’ятаймо їх – тих, хто показав нам шлях, і не звертаймо з нього!

Немає коментарів:

Дописати коментар

Vseosvita

Курси, вебінари, олімпіади. Портал «Всеосвіта».

#OneDrive Як завантажувати файли на цьому сайті

Дізнайся про своє майбутнє

Freelance gob