Матеріали на блозі БЕЗКОШТОВНІ! Якщо Вам вони сподобалися чи стали у нагоді - ВІДДЯЧТЕ, будь ласка, натиснувши на будь-який банер на цьому блозі! Цим Ви мені дуже допоможете, це і буде Ваша ПОДЯКА за мою роботу! Дякую Вам, що Ви користуєтесь моїми матеріалами!

Шум - Великодня гаївка

середа, 22 лютого 2023 р.

Тиха акція до Дня Небесної Сотні

20 лютого всі українці вшановують пам'ять Героїв Небесної Сотні. Неймовірним був цей факт – у ХХІ столітті розстріл людей у центрі Європи... Тоді відбувся вирішальний поштовх до виборювання свого проєвропейського вибору. 
Разом з Україною наш ліцей сьогодні вшановує пам'ять Героїв Небесної Сотні.


"Це нагадування про високу ціну нашої свободи та про цінності, за які ми воюємо. Тоді, на зламі 2013-2014, українці зробили свій цивілізаційний вибір. Прямо з Майдану тисячі добровольців одразу пішли на фронт. З 24 лютого 2022 року цей фронт розтягнувся більш ніж на 3000 км. Але нас це не налякало. Ми продовжуємо боротьбу. І ми переможемо." - головнокомандувач ЗСУ Залужний.

Цього дня класні керівники та класоводи нашого ліцею провели години спілкування біля інсталяції героїв Небесної Сотні, запалили свічки скорботи, а також вшанували пам'ять загиблих героїв тихою акцією "А Сотню вже стрічали небеса":

 









Немає коментарів:

Дописати коментар

Vseosvita

Курси, вебінари, олімпіади. Портал «Всеосвіта».

#OneDrive Як завантажувати файли на цьому сайті

Дізнайся про своє майбутнє

Freelance gob