Матеріали на блозі БЕЗКОШТОВНІ! Якщо Вам вони сподобалися чи стали у нагоді - ВІДДЯЧТЕ, будь ласка, натиснувши на будь-який банер на цьому блозі! Цим Ви мені дуже допоможете, це і буде Ваша ПОДЯКА за мою роботу! Дякую Вам, що Ви користуєтесь моїми матеріалами!

Шум - Великодня гаївка

середа, 22 лютого 2023 р.

Рік тому ми почали боротьбу

Рік тому ми розпочали боротьбу. Рік тому почалося повномасштабне вторгнення військ рф в Україну. Але Україна вистояла, Україна бореться, Україна живе.
З метою популяризації престижу служби в збройних силах України, патріотичного виховання учнівської молоді, що спонукає особистість до осмислення себе як частинки великого українського народу, пробуджує національну самосвідомість, розвиває розумові і фізичні здібності, кмітливість і спритність, взаєморозуміння, дружбу та взаємоповагу один до одного, а також перевірки фізичної підготовки школярів, Бондаревим О. В. на базі нашого ліцею було проведено військово-спортивні змагання між джурами рою "Байдак" присвячені пам'яті загиблих воїнів в російсько-українській війні. 



Молодь – це майбутнє нашого краю, країни, майбутнє нашого народу. Нинішні успіхи і перемоги молодих -  це запорука благополуччя країни та суспільства у майбутньому.




Немає коментарів:

Дописати коментар

Vseosvita

Курси, вебінари, олімпіади. Портал «Всеосвіта».

#OneDrive Як завантажувати файли на цьому сайті

Дізнайся про своє майбутнє

Freelance gob