Матеріали на блозі БЕЗКОШТОВНІ! Якщо Вам вони сподобалися чи стали у нагоді - ВІДДЯЧТЕ, будь ласка, натиснувши на будь-який банер на цьому блозі! Цим Ви мені дуже допоможете, це і буде Ваша ПОДЯКА за мою роботу! Дякую Вам, що Ви користуєтесь моїми матеріалами!

Авторські вірші - Вільні читають українське

понеділок, 3 жовтня 2022 р.

Щаслива лапа

Зважаючи на складні часи для нашої країни та виклики, які поставила перед українцями війна, ми вважаємо, що зараз нашим дітям як ніколи потрібні душевний спокій, підтримка та позитивні емоції. Всі ці емоції може подарувати нашим дітям вже знайомий багатьом #Урок_доброти, присвячений тваринам. Проведення ІІІ Міжнародного уроку доброти про гуманне та відповідальне ставлення до тварин заплановано на період 3-7 жовтня 2022 року.

Адже Урок доброти не лише є антистресовим та дарує школярам відчуття єдності у площині добра, але і виховує одні з головних людських якостей – добро, відповідальність, гуманність та альтруїзм. Саме ті якості, які відрізняють цивілізоване суспільство від суспільства невігластва та дикунства.

ДЖЕРЕЛО

Щасливі лапки учнів 5-Д класу просто купаються у турботі та належному догляді. Своїми секретами діти ділилися одне з одним під час уроку доброти:





Учениця 7-А класу Пінчук Єва дуже любить свого улюбленця і дбайливо піклується про нього: 


А Андрусяк Назар виховує колись безпритульного котика, який став йому найліпшим другом:



Немає коментарів:

Дописати коментар

Vseosvita

Курси, вебінари, олімпіади. Портал «Всеосвіта».

#OneDrive Як завантажувати файли на цьому сайті

Дізнайся про своє майбутнє

Freelance gob