Матеріали на блозі БЕЗКОШТОВНІ! Якщо Вам вони сподобалися чи стали у нагоді - ВІДДЯЧТЕ, будь ласка, натиснувши на будь-який банер на цьому блозі! Цим Ви мені дуже допоможете, це і буде Ваша ПОДЯКА за мою роботу! Дякую Вам, що Ви користуєтесь моїми матеріалами!

Шум - Великодня гаївка

пʼятниця, 22 жовтня 2021 р.

Інтелектуальним іграм – бути?


Учень, який напханий знаннями, 
але не вміє їх застосовувати, 
нагадує фаршировану рибу, 
яка не вміє плавати.
О. Мінц
Досить категоричний вислів О. Мінца, проте, ми не можемо відкидати той факт, що попри компетентісний підхід у навчанні, діти не завжди розуміють, де таки можна застосувати отриманні знання. Тому ми з натхненням відгукнулися на запрошення Яготинського будинку дитячої творчості долучитися до серії змагань командного чемпіонату з інтелектуальних ігор, які плануються стати щорічними. Перехідний кубок переможця, за який доведеться боротися, буде надихати команду нашої школи.



Сьогодні відбулася тренувальна зустріч інтелектуальних команд міських шкіл, де нас ознайомили з умовами проведення чемпіонату, який відбудеться орієнтовно 1 листопада. Лідери учнівського самоврядування ОЗО Яготинського НВК №3, Баштова А., Сіряк М., Завертайло А., Рижков В., Дигало О. будуть виборювати кубок, застосовуючи всі отримані на уроках знання на практиці. 


Підтримаємо нашу команду інтелектуалів на шляху до перемоги!


Немає коментарів:

Дописати коментар

Vseosvita

Курси, вебінари, олімпіади. Портал «Всеосвіта».

#OneDrive Як завантажувати файли на цьому сайті

Дізнайся про своє майбутнє

Freelance gob