Матеріали на блозі БЕЗКОШТОВНІ! Якщо Вам вони сподобалися чи стали у нагоді - ВІДДЯЧТЕ, будь ласка, натиснувши на будь-який банер на цьому блозі! Цим Ви мені дуже допоможете, це і буде Ваша ПОДЯКА за мою роботу! Дякую Вам, що Ви користуєтесь моїми матеріалами!

Шум - Великодня гаївка

вівторок, 16 листопада 2021 р.

"Морський бій" сторінками книг про дружбу

Толерантність – це прийняття. Прийняття дивного, незвичного, дивакуватого, відмінного, не такого. Люди, які пропагують толерантність, рекомендують «прийняття», проте це не означає «обов᾽язкова дружба». Кожен вирішує для себе: якщо людина біля Вас дивакувата і цим неприємна – Ви маєте повне право відсторонитися. «Прийняти», але «відійти», якщо Вам некомфортно у її присутності. 


Як би там не було, але друзі у нас завжди є. З ними класно грати навіть у «Літературний Морський Бій», адже толерантності ми вчимося іноді саме з книжок про дружбу. Большакова Ю. А. провела сьогодні морськобойову загартовку у 5-Б класі «Сторінками книг про дружбу». Учні дізналися дуже багато нового і цікавого про світ літератури, зокрема й те, що їхні улюблені книжкові герої теж училися дружити.





ЧИТАТИ НА САЙТІ ШКОЛИ



Немає коментарів:

Дописати коментар

Vseosvita

Курси, вебінари, олімпіади. Портал «Всеосвіта».

#OneDrive Як завантажувати файли на цьому сайті

Дізнайся про своє майбутнє

Freelance gob