Матеріали на блозі БЕЗКОШТОВНІ! Якщо Вам вони сподобалися чи стали у нагоді - ВІДДЯЧТЕ, будь ласка, натиснувши на будь-який банер на цьому блозі! Цим Ви мені дуже допоможете, це і буде Ваша ПОДЯКА за мою роботу! Дякую Вам, що Ви користуєтесь моїми матеріалами!

Шум - Великодня гаївка

середа, 20 січня 2021 р.

Челендж "З Днем Соборності, Україно!"

Хто сказав, що в нас лишилась на душі тривога?
Хто сказав, що в нас немає вільної дороги?
Що на небі тільки хмари, хмари грозовії?
Що на нашій Україні згинула надія?
Знай: Доки в нас цвіте калина й сонце в небі світить,
Буде рідна Україна піснею радіти.
Доки в нас цвіте калина й разом ми у колі,
Не розділять Україну вороги ніколи!


Чи знаєте Ви, що таке Україна? Це хата батьків, на подвір'ї калина, в небесній блакиті пухкенькі хмаринки, здоровії щічки доньки-Маринки, це – носик допитливий Василька-синочка, це – вишита бабусею оберіг-сорочка, це – сонце, що сплутало пасма коханої, це – жовта блакить свободи жадáної!


Яготинський НВК №3 щиро вітає всіх з Днем Соборності України! Цього дня 2021 року ми віртуально змикаємо руки у спільному прагненні до єднання: єднання сподівань, почуттів і душ. Ми пишаємося своєю країною, маємо національну гідність та безмежно любимо неньку-Україну.


Враховуючи нестабільність сучасного навчального процесу, що супроводжується карантинами, локдаунами,  самоізоляцією, дистанційними заняттями, у Яготинському НВК №3 не зупиняється процес взаємодії вчитель-учні – системна робота, що проводиться протягом кожного навчального року. Учні початкової школи натхненно і зосереджено майстрували з наборів конструктора «Lego» українські прапори; згадували історичні події, що призвели до появи Дня Соборності України, малювали і співали. 






У шкільній бібліотеці організовано тематичну виставку «З днем Соборності та Свободи!». Ольга Олексіївна та Лариса Йосипівна пропонують добірку літератури та відеотеки для ознайомлення з історичними засадами свята Єднання. 


Лідери учнівського самоврядування протягом кількох тижнів знімали, збирали матеріал, «фотошопили», креативили,  монтували, щоб сьогодні представити Вам наш он-лайн проєкт – челендж «З Україною в серці».  Ланцюг Єднання у нашій школі цьогоріч простягнувся вздовж усього кордону Незалежної Соборної України.




Дякуємо всім його учасникам: педагогічному колективу Яготинського НВК №3, бібліотеці, здобувачам освітнього процесу, класним колективам та їх класним керівникам та класоводам, які надали свої групові фотографії. Виголосили привітання Україні під час конференцій у Google Meet учні 5-А класу, 6-А класу, 9-В класу та весь педколектив. 


Окрема подяка всім, хто сприяв і допомагав і підтримував у цій нелегкій але надзвичайно потрібній справі!


Маленька країна – велике життя,
Маленька перлина – Вкраїна моя.
Народжена Богом єдина земля –
Це рідна земля, Україна моя!
З Днем Соборності тебе, Україно!


Приєднуйтесь до нашого челенджу «З Україною в серці». Створіть відеопривітання до дня Соборності і розмістіть його на своїх сторінках в соцмережах із хештегами  #sobornist_ua_2021 та #День_Соборності_України_2021


Також сподіваємося, що учні та вчителі відгукнуться на наше запрошення та підтримають цьогорічну акцію Ланцюг Єднання,  яку оголосила спілка «Козацька Рада» у FaceBook




Немає коментарів:

Дописати коментар

Vseosvita

Курси, вебінари, олімпіади. Портал «Всеосвіта».

#OneDrive Як завантажувати файли на цьому сайті

Дізнайся про своє майбутнє

Freelance gob