Матеріали на блозі БЕЗКОШТОВНІ! Якщо Вам вони сподобалися чи стали у нагоді - ВІДДЯЧТЕ, будь ласка, натиснувши на будь-який банер на цьому блозі! Цим Ви мені дуже допоможете, це і буде Ваша ПОДЯКА за мою роботу! Дякую Вам, що Ви користуєтесь моїми матеріалами!

Авторські вірші - Вільні читають українське

пʼятницю, 15 січня 2021 р.

Підсумки он-лайн марафону з #Global_Dignity_Day_2020 УС Яготинського НВК №3

Приєднавшись в черговий раз до Всеукраїнського он-лайн марафону з Global Dignity Day 21 листопада 2020 року та поділившись зі спільнотою проведеними патріотично-виховними заходами до Дня Гідності та Свободи, ми отримали ексклюзивний календар та грамоти від організаційного комітету #Global_Dignity_Day.



Надзвичайно приємно отримувати нагороди та відзнаки! Особливо це приємно тоді, коли учні і вчителі приймали в онлайн-марафоні активну участь та вклали у проведенні заходів частинку своєї душі. Тому ця нагорода – цілком заслужена всіма нами!




Сподіваємося, що ми й надалі будемо співпрацювати з #Інформаційно-творчим агентством "ЮН-ПРЕС" (філіал КНУКІМ) та «Global Dignity_Day» і наші учні демонструватимуть всьому світу активну громадську позицію та патріотичні якості справжніх громадян України.


А наразі ми пропонуємо приєднатися до Всеукраїнської акції «Ланцюг Соборності 2021», що відбудеться 21 січня в онлайн-форматі. Ланцюг Соборності цьогоріч з’єднає українців від Києва до Симферополя на віртуальній мапі України. Будь-хто може приєднатися до челенджу, перейшовши за посиланням: https://www.facebook.com/unite.ukraine


Ланцюг буде створений з аватарок учасників, які одна за одною простягнуться на 1058 кілометрів від Софійської площі у Києві до парку Тараса Шевченка у Сімферополі.  
Відтепер для єдності немає обмежень і відстань не має значення. Значення має лише наше  прагнення бути разом – в одній соборній Україні.


Будьте 21 січня у рядах Соборності! Будьте з нами! Разом ми сильніші! 

 
Стаття на сайті школи

Немає коментарів:

Дописати коментар

Vseosvita

Курси, вебінари, олімпіади. Портал «Всеосвіта».

#OneDrive Як завантажувати файли на цьому сайті

Дізнайся про своє майбутнє

Freelance gob