Матеріали на блозі БЕЗКОШТОВНІ! Якщо Вам вони сподобалися чи стали у нагоді - ВІДДЯЧТЕ, будь ласка, натиснувши на будь-який банер на цьому блозі! Цим Ви мені дуже допоможете, це і буде Ваша ПОДЯКА за мою роботу! Дякую Вам, що Ви користуєтесь моїми матеріалами!

Шум - Великодня гаївка

субота, 23 січня 2021 р.

«#Ланцюг_Соборності «#Київ_Сімферополь»

Чи правду кажу я? Чи згодні зі мною?
Ну як не любити той яр над водою? 
Чи маняче плесо багряної річки,
Чи хмари, що ріжуть проміння на стрічки?
 Чи любите Ви шепотіння рогозу?
Чи у вітті ховалися Ви верболозу?
Медово-квітковий – мій край світанковий.
Джерельно-живильний і молодильний, 
Співучий, живучий і пишно квітучий…

Я тут народився, тому я – везучий!

(Большакова Ю. А.)

Започатковане 1990 року національне свято – #День_Соборності_України – одне із самих сакральних визначних дат Незалежної України. Ланцюг Єднання має символічний зміст: він не просто об’єднує Схід і Захід нашої країни, роз’єднаної колись безжальними обставинами; він незримими ниточками проникає в суспільство, запалює серця, пробуджує від сну, скидає облудну оману, зриває маски підступних «благодійників», згуртовує, зв’язує, єднає, нагадує, що ми єдина, незалежна, унікальна нація, ми – українці! Ми – нащадки славетних козаків. Ми подарували світові блискучих філософів, письменників, винахідників, митців, письменників… У  нашій родині немає місця чварам, ми всі – однієї крові. То ж, дай руку, брате, сестро!


22 січня, на день Соборності України ми традиційно покладаємо квіти до пам’ятника тому, чиєю мрією було побачити Україну вільною і незалежною, єдиною соборною державою. Він, провісник волі та відродження, щодня стрічає нас на подвір’ї школи і тішиться нашим перемогам. То ж ці квіти і шана сьогодні тобі – Тарасе!



Наші справи, ще маленькі і прості, прославляють Україну, роблять її багатшою та сильнішою: ми влаштовуємо патріотичні флешмоби, приймаємо участь у конкурсах, он-лайн проєктах, створюємо унікальні відео.


Відколи Україну розділили ще й на Південь-Схід і Захід, ми знов доводимо, що Україна – єдина. 21 - 22 січня ми «вийшли» на заклик спільноти «#Козацька_Рада» та долучилися до Всеукраїнської он-лайн акції «#Ланцюг_Соборності «#Київ_Сімферополь». 



Наші фото, як і наші руки та серця сьогодні разом із 40 500 небайдужих, полум’яних патріотів України, які понад усе прагнуть єднатися для спільного щастя й добробуту. Впевнені, що учні нашої школи теж у ланках Ланцюга Єднання та Соборності, хоч і не надіслали свої селфі для сайту.





Це досить мало для світу, проте надзвичайно багато для нашої рідної, коханої, неповторної, єдиної, соборної, України. Зі святом Вас!  


тисни на зображення


Немає коментарів:

Дописати коментар

Vseosvita

Курси, вебінари, олімпіади. Портал «Всеосвіта».

#OneDrive Як завантажувати файли на цьому сайті

Дізнайся про своє майбутнє

Freelance gob