Матеріали на блозі БЕЗКОШТОВНІ! Якщо Вам вони сподобалися чи стали у нагоді - ВІДДЯЧТЕ, будь ласка, натиснувши на будь-який банер на цьому блозі! Цим Ви мені дуже допоможете, це і буде Ваша ПОДЯКА за мою роботу! Дякую Вам, що Ви користуєтесь моїми матеріалами!

Шум - Великодня гаївка

четвер, 4 квітня 2019 р.

Засідання Громадської Молодіжної Ради


Сьогодні, 4 квітня 2019 р., представники лідерської команди учнівського самоврядування Яготинського НВК №3 відвідали малий зал засідань Яготинської РДА.
Позачергове зібрання Молодіжної Громадської Ради з нагоди переобрання очільного складу МГР і визначення подальшого курсу дій відкрили Мрачик Н. А. і Андрієш Л. Ф., окресливши ще й перспективу праці в осередку.





Наталія Анатоліївна оголосила про об’єднання МГО і Сектору Молоді та Спорту ЯРДА, а також познайомила всіх присутніх з новим очільником організації.

Юхта Ю. В. намітив пріоритети подальшої співпраці і пообіцяв цілковиту і всебічну підтримку прогресивної молоді Яготинщини.
Вислухали представника РБДЮТ Богомаз Я. М., яка розповіла про нові напрямки, які відкриються для об’єднаної спілки молоді.


З допомогою лідерів учнівського самоврядування відбулося знайомство нового складу МГР в цікавій ігровій формі. Так, у невимушеній атмосфері, під поїдання смачних цукерок, було обрано голову, заступника, секретаря та розподілено обов’язки між членами оновленої Молодіжної Громадської Ради.



Наприкінці Мрачик Н. А. ще раз нагадала молодим людям про безпеку в соцмережах, кібербулінг, торгівлю людьми і закликала керуватися здоровим глуздом, знайомлячись із незнайомцями в інтернеті. Розповіла про громадські рейди, наголосила про відповідальність за порушення деяких норм законодавства. Запросила творчих дітей приєднуватися до інформаційного інтернет-видання «pidlitok.ua».


Активісти обіцяли подумати над комплексом заходів, які плануються провести у місті до Дня Матері, Дня Вишиванки і Дня Молоді, і повернутися на наступне зібрання з новими ідеями.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Vseosvita

Курси, вебінари, олімпіади. Портал «Всеосвіта».

#OneDrive Як завантажувати файли на цьому сайті

Дізнайся про своє майбутнє

Freelance gob