Матеріали на блозі БЕЗКОШТОВНІ! Якщо Вам вони сподобалися чи стали у нагоді - ВІДДЯЧТЕ, будь ласка, натиснувши на будь-який банер на цьому блозі! Цим Ви мені дуже допоможете, це і буде Ваша ПОДЯКА за мою роботу! Дякую Вам, що Ви користуєтесь моїми матеріалами!

Шум - Великодня гаївка

субота, 6 квітня 2019 р.

Метод критичного мислення на уроках зарубіжної літератури

На освітніх ресурсах вже давно існує багато матеріалів про метод критичного мислення, але що це за методика і як її використовувати, розібралися ще не всі. Багато вебінарів про прийоми критичного мислення на уроках містять багато «води» і не завжди зрозумілі. То як же ним таки користуватися в школі – методом критичного мислення? Як він працює на уроках, зокрема зарубіжної літератури? Сьогодні перед нами відкрили завісу.
         Сьогодні в нашій школі пройшло засідання методоб’єднання вчителів філологів, на яке запросили незвичних гостей. Якщо ми не йдемо на майстер-класи, майстер-класи прийдуть до нас, вирішила голова МО вчителів зарубіжної літератури Борисенко Л. В. і запросила методиста відділу методики викладання української мови і літератури та зарубіжної літератури Химеру Наталію Володимирівну (моб.  0975454800, e-mail: h_n@ukr.net) і вчителя зарубіжної літератури Мироцької загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів Києво-Святошинської районної державної адміністрації Гриценко Олену Григорівну.




Вони провели майстер-клас по темі «Дієві методи розвитку критичного мислення для формування ключових компетентностей на уроках зарубіжної літератури», під час якого на прикладі показали, як користуватися методом творчого та критичного мислення на уроках зарубіжної літератури та української літератури.


Ми вчилися вчити, як сказала моя колега. І це так. Захоплюючий майстер-клас, весела і легка атмосфера, чудові результати! Всі учасники отримали сертифікати про участь у майстер-класі.



Дякуємо Борисенко Л. В. за таку чудову можливість отримати нові знання та навички! Наші гості дякують адміністрації Яготинського НВК №3 за теплий прийом!


Немає коментарів:

Дописати коментар

Vseosvita

Курси, вебінари, олімпіади. Портал «Всеосвіта».

#OneDrive Як завантажувати файли на цьому сайті

Дізнайся про своє майбутнє

Freelance gob