Матеріали на блозі БЕЗКОШТОВНІ! Якщо Вам вони сподобалися чи стали у нагоді - ВІДДЯЧТЕ, будь ласка, натиснувши на будь-який банер на цьому блозі! Цим Ви мені дуже допоможете, це і буде Ваша ПОДЯКА за мою роботу! Дякую Вам, що Ви користуєтесь моїми матеріалами!

Шум - Великодня гаївка

неділя, 3 лютого 2019 р.

"Формула лідера" від #Поплавського М. М.


Вітаю! Презентую Вам "Формулу лідера" від #Поплавського М. М. Сьогодні був День відкритих дверей в КНУКІМ
У однойменній книзі ректора Київського Національного Університету Культури і Мистецтв є вислів Лао Цзи: «Аби вести людей за собою, іди за ними». Здається, що саме цим принципом і керується, як він сам наголошує, «далеко неталановита людина», яка визнає, що завдяки своїй «непопулярності» досягла небачених результатів: ректор престижного ВУЗу, депутат Державної Ради України, успішний підприємець і, навіть, співак.

Пам’ятаючи, звідки вийшов сам, він усіляко намагається підтримувати молодь з глибинки. Йдучи за людьми, він впевнено веде їх за собою, змушуючи повірити у власні сили, даруючи впевненість у майбутньому.
Відвідавши КНУКІМ вкотре переконуєшся – лише природжений господар може створити з нічого перлину, знаючи, що потрібно для успішної самореалізації.

Мандруючи факультетами університету, ми переживали суперечливі відчуття. Більшість із наших одинадцятикласників, загалом, вже визначилися зі своїми планами, куди вони вступатимуть після школи. Проте сьогоднішній візит до КНУКІМ перевернув усе з ніг на голову. 

Мушу відверто зізнатися – навіть я відчула незбориме бажання вступити до університету культури #Поплавського М. М., побувавши на дні відкритих дверей КНУКІМ. І не через те, що у приміщеннях тепло, скрізь килими, шкіряні дивани, устатковані аудиторії і безшумні ліфти з дзеркалами, а через солідарність з думками ректора, який, цитуючи слова Генрі Форда, переконаний: «Якщо вимагаєте від когось, аби він віддав свій час та енергію справі, подбайте, аби він не відчував фінансових труднощів».





У реаліях сучасної освіти, коли школи оснащуються сучасним обладнанням, згідно концепції НУШ, хочеться продовжувати навчатися у не менш зручних умовах. І такі умови, а головне – можливість – може запропонувати КНУКІМ.




Наші учні опинилися сьогодні на межі вагання: стільки спокус запропонували їм в університеті культури! А зустріч отак «запросто» на подвір’ї університету із зіркою шоу «Майстер-шеф» викликало справжній фурор.



Після пресконференції, не знітившись перед авторитетом «співаючого ректора», засипавши його запитаннями і переповнені емоціями та враженнями, повертались наші учні додому. 







Юнаки і дівчата ділилися враженнями, обговорювали нові ідеї, співали і жартували. І я не сумніваюся, що під натиском цих вражень стріпонеться не одне батьківське серце, чиї діти відвідали сьогодні КНУКІМ.

Радіємо, що маємо можливість бути учасниками таких заходів і дякуємо їх організаторам за шанс замислитися над питанням вибору своєї майбутньої професії, яка буде «не планова», а для душі.

Незвично обладнані аудиторії, доброзичливі викладачі і студенти-лектори відверто приваблюють переглянути усі свої минулі вподобання і обрати фах, в якому можна розкрити увесь свій потенціал та вкласти весь запал душі.

І, насамкінець, процитуємо улюблену цитату М. М. #Поплавського, що належить Стіву Джобсу: «Ваш час обмежений, не втрачайте його, живучи іншим життям… Не дозволяйте поглядам інших заглушити свій власний внутрішній голос». Прямуймо до мрії!


Немає коментарів:

Дописати коментар

Vseosvita

Курси, вебінари, олімпіади. Портал «Всеосвіта».

#OneDrive Як завантажувати файли на цьому сайті

Дізнайся про своє майбутнє

Freelance gob