Матеріали на блозі БЕЗКОШТОВНІ! Якщо Вам вони сподобалися чи стали у нагоді - ВІДДЯЧТЕ, будь ласка, натиснувши на будь-який банер на цьому блозі! Цим Ви мені дуже допоможете, це і буде Ваша ПОДЯКА за мою роботу! Дякую Вам, що Ви користуєтесь моїми матеріалами!

Шум - Великодня гаївка

субота, 16 лютого 2019 р.

Вечірка на день святого Валентина


Останнім часом у школах вже не так бурхливо відмічають день святого Валентина, вважаючи свято Кохання дорослою прерогативою. Але дозвольте не погодитися, адже кохання зароджується саме в шкільні роки. І джерелом цього чарівного почуття по праву можна вважати школу.



У шкільні роки народжується, формується, випробовується і розквітає перше кохання. Не описати ніякими словами той неймовірно хвилюючий момент, коли дитяча рука тремтячими пальчиками вкидає Валентинку у скриньку, той шквал емоцій, коли вона відчайдушно намагається відгадати почуття адресата, потай спостерігаючи за своїм кумиром, прослідкувавши за Амурним листоношею!

Сьогодні, у День св. Валентина, учні нашої школи влаштували справжнє свято: «Амурна пошта» наводила «мости» між закоханими і симпатизуючими. Янголята  закликали всіх до фан-зони зробити фото на згадку.




  


Цього дня всі дівчата «пересувалися» по школі надзвичайно щасливі, ніби літаючи, не помічаючи нічого довкола: вони трепетно стискали в руках заповітні «Сердечка», цукерки, а неймовірні щасливиці навіть квіти.

Хлопці робили вигляд, що їм байдуже до того, що відбувається навколо, але за діловито-безтурботною маскою ховали страшенне хвилювання. Школа сьогодні була пронизана аурою Романтики і Кохання. Навіть першачки світилися від щастя, розфарбовуючи простір навколо червоними сердечками.



Закінчився День Всіх Закоханих давно очікуваною, омріяною ледь не у снах, святковою дискотекою, на яку були запрошені незвичні «гості». 



Катя Осадча відчайдушно намагалася «одружити» запеклого серцеїда і кумира всіх жінок України – Олега Винника.


 

Сценарій вечірки Святого Валентина «Холостяк» написала Василенко Владислава, і у співавторстві з лідерською групою своїх однокласників блискуче виступили на сцені у образах ведучих і потенційних наречених. Свою «ізюминку», та що там «ізюминку» – цілий «інжир»! додали учні 11-А класу, взявши участь у запеклій боротьбі за серце запрошеної зірки.




Неперевершений Олег Климась, він же за сумісництвом Олег Винник, просто купався у компліментах і ревнива «бабця-молодуха» у віці «ягідка знову» ледь встигала відбивати його у своїх чарівних молодих «суперниць». У запеклих конкурсах «наречені» боролися за прихильний погляд Олега Винника. Прибули на свято навіть представниці з Далекого Сходу, а зваблива циганка своїми чарами ледь не «увела» зірку з-під носа конкурсанток. Проте «молодуха» була напоготові і ревно відбивала усі зазіхання підступних красунь.









Що тільки не перепробували наші конкурсантки: і танцювали, і співали, і намагалися втриматися на руках козаків-силачів! 





Сміх, оплески і схвальні вигуки панували у залі. Перемогла Олегова прагматичність: він обрав наймудрішу – «бабцю-молодуху» за її вміння готувати молозиво. Спільний танцювальний флешмоб втішив усіх «обділених» наречених і розпочав святкову дискотеку.

Наші незмінні діджеї виконували замовлення для закоханих, підспівували і «тримали ритм» усього вечора. 
Парубки, витанцьовуючи, не забували підтримувати порядок на танцполі. Втомлені, проте неймовірно щасливі поверталися молоді люди зі свята.

Діти просили передати величезну і щиру подяку організаторам, класним керівникам, завучу і директору школи за класне свято і супер-дискотеку, за цей неймовірно чарівний і надзвичайно важливий для них вечір! Комусь він приніс щастя, комусь додав трохи відчаю, але нікого не залишив байдужим! Дякуємо! Зі святом!





Немає коментарів:

Дописати коментар

Vseosvita

Курси, вебінари, олімпіади. Портал «Всеосвіта».

#OneDrive Як завантажувати файли на цьому сайті

Дізнайся про своє майбутнє

Freelance gob