Матеріали на блозі БЕЗКОШТОВНІ! Якщо Вам вони сподобалися чи стали у нагоді - ВІДДЯЧТЕ, будь ласка, натиснувши на будь-який банер на цьому блозі! Цим Ви мені дуже допоможете, це і буде Ваша ПОДЯКА за мою роботу! Дякую Вам, що Ви користуєтесь моїми матеріалами!

Історія незалежної України і української освіти за 33 роки незалежності. Коротко у віршах

понеділок, 2 вересня 2024 р.

Із вітром мрій – до нових дій!

Перше вересня – це особливий день для всіх школярів, бо саме в цей день починається новий навчальний рік. Він надихає та налаштовує нас на отримання нових знань, зустріч з друзями та педагогами, а також на досягнення нових вершин у навчанні.

Один із найважливіших аспектів першого вересня – це початок шкільного життя для першокласників. Для них цей день особливий і запам'ятовується назавжди. Вони вперше перетинають поріг школи, знаходять своє місце у новому колективі та починають засвоювати нові знання. Для них перше вересня – це початок довгого і цікавого шкільного шляху.

Але перше вересня – це не тільки день першокласників. Це свято для всіх школярів, вчителів, батьків і громади. У цей день всі разом святкують початок навчального року і вітають одне одного зі святом. Школи оживають новими учнями, вчителями і енергією. 

Перші уроки мужності і години спілкування пройшли жваво і захопливо:



Щиро дякуємо всім, хто долучився до акції "Замість квітів - донат для ЗСУ". Ми зібрали 10 591 грн. 


Половина зібраної суми була передана ГО "Яготинський вулик" на сітки та комплектуючі до них), а половина волонтерці Ю. Крамаренко (на придбання турнікетів):

Урочистий дзвінок починає новий етап у нашому житті, де ми зможемо розвиватися та досягати своїх мрій. То ж, із вітром мрій – до нових дій!






Немає коментарів:

Дописати коментар

Vseosvita

Курси, вебінари, олімпіади. Портал «Всеосвіта».

#OneDrive Як завантажувати файли на цьому сайті

Дізнайся про своє майбутнє

Freelance gob