Матеріали на блозі БЕЗКОШТОВНІ! Якщо Вам вони сподобалися чи стали у нагоді - ВІДДЯЧТЕ, будь ласка, натиснувши на будь-який банер на цьому блозі! Цим Ви мені дуже допоможете, це і буде Ваша ПОДЯКА за мою роботу! Дякую Вам, що Ви користуєтесь моїми матеріалами!

Історія незалежної України і української освіти за 33 роки незалежності. Коротко у віршах

пʼятниця, 23 серпня 2024 р.

33-річчя Незалежності України: погляд у минуле та майбутнє

23 і 24 серпня Україна святкує день Українського Прапора та День Незалежності. З цієї нагоди в нашій громаді відбувся святковий концерт, на який було запрошено усіх.

А 24 серпня 2024 року Україна відзначає 33-тю річницю своєї незалежності. Цей день є важливим не лише для кожного громадянина, але і для всієї історії держави, що пройшла через численні випробування, перемоги та досягнення.

Незалежність України була проголошена 24 серпня 1991 року, коли Верховна Рада УРСР прийняла Акт проголошення незалежності. Цей момент став знаковим у новітній історії, відкривши нову еру в житті країни. За ці роки Україна пережила різні періоди: від становлення нових державних інституцій до боротьби за свою територіальну цілісність і суверенітет.

Упродовж трьох десятиліть країна зробила значний крок вперед у розвитку економіки, науки, освіти та культури. Важливими досягненнями стали реформи в освітній сфері, модернізація інфраструктури та інтеграція України в міжнародні організації. Наша школа також активно долучається до цих процесів, впроваджуючи новітні освітні технології та готуючи учнів до життя в сучасному світі.

В день 33-річчя незалежності, ми згадуємо не лише про наші перемоги, але і про труднощі, з якими нам довелося зіткнутися. Кожен день ми працюємо над тим, щоб країна стала сильнішою та процвітаючою. Наші учні — це майбутнє України, і їхнє виховання, освіта та патріотичне виховання є запорукою успішного розвитку держави.

Учні і педагоги нашого ліцею долучилися до створення інформаційно-вітального ролику "Історія незалежної України і української освіти за 33 роки незалежності України. Коротко у віршах". Дружно вітаємо рідну країну з Днем Незалежності!!!

Слова можна знайти ТУТ.

Із нетерпінням чекаємо початку традиційного Insta-квіз в сторіс нашої спільноти Instagram, який стартує сьогодні ввечері і буде доступним до вечора 24 серпня. Не проґавте і долучайтеся!


Святкуючи цей важливий ювілей, ми прагнемо до єдності і миру. Ми впевнені, що спільними зусиллями ми зможемо подолати будь-які перешкоди і забезпечити гідне майбутнє для нашої рідної України.
Зі святом, дорога шкільна спільното! Нехай незалежність України продовжує зміцнюватися, а наша країна процвітає і розвивається!

Немає коментарів:

Дописати коментар

Vseosvita

Курси, вебінари, олімпіади. Портал «Всеосвіта».

#OneDrive Як завантажувати файли на цьому сайті

Дізнайся про своє майбутнє

Freelance gob