Матеріали на блозі БЕЗКОШТОВНІ! Якщо Вам вони сподобалися чи стали у нагоді - ВІДДЯЧТЕ, будь ласка, натиснувши на будь-який банер на цьому блозі! Цим Ви мені дуже допоможете, це і буде Ваша ПОДЯКА за мою роботу! Дякую Вам, що Ви користуєтесь моїми матеріалами!

Історія незалежної України і української освіти за 33 роки незалежності. Коротко у віршах

пʼятниця, 7 червня 2024 р.

Соколи 2024

Умови воєнного часу – це означає, що всі ми стаємо бійцями, кожен на своєму місці. Це – невтомна робота усіх без винятку на перемогу і задля перемоги. Це – забути про втому, про сон, про здоров'я, про якісь дріб'язкові особисті потреби. Всі ми вже другий рік працюємо на межі своїх можливостей, без води і світла, без лікарняних і реабілітацій, без канікул і ротацій. Розуміють це навіть діти. Вони збирають волю в кулак і йдуть до перемог.

      6 червня рій "Байдак" куреню Яготинського ліцею №3 ім. Романа Ратушного взяв участь у районному етапі військово-патріотичної гри "Сокіл "Джура" 2024". 














У запеклій боротьбі посіли 5 загальнокомандне місце, забравши "золото" зі стрільби і два "срібла" з орієнтування і стройової підготовки. 




Особисте перше місце зі стрільби отримав Шевченко Дмитро. 


Втомлені, проте натхненні, ми привезли додому заслужені нагороди і подяку від патріотичного осередку Бориспільщини Яготинському міському голові Дзюбі Наталії Миколаївні за плідну співпрацю в духовному та національно-патріотичному вихованні учнівської молоді та активну участь в організації і проведенні  районного етапу всеукраїнської юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл – «Джура». 


А ми особисто дякуємо (ми так зрозуміли) ліцею №2 за смаколики, які надавали сил команді "Байдак" під час змагань! Дякуємо приймаючій стороні за теплий прийом і підтримку, яку вони подарували нам, незважаючи на відсутність світла! Дякуємо Салобуті Т. В. за футболки і прапор нашого рою! Дякуємо тренерам і наставникам Бондареву О. В., Стародубцю В. В., Хвостіковій Т. В. за підготовку команди! Дякуємо адміністрації ліцею за автобус! У цей нелегкий час – ми всі герої!

А завтра у нас новий "бій" – змагання ДЮПР. То ж, розслаблятися зарано.


Немає коментарів:

Дописати коментар

Vseosvita

Курси, вебінари, олімпіади. Портал «Всеосвіта».

#OneDrive Як завантажувати файли на цьому сайті

Дізнайся про своє майбутнє

Freelance gob