Матеріали на блозі БЕЗКОШТОВНІ! Якщо Вам вони сподобалися чи стали у нагоді - ВІДДЯЧТЕ, будь ласка, натиснувши на будь-який банер на цьому блозі! Цим Ви мені дуже допоможете, це і буде Ваша ПОДЯКА за мою роботу! Дякую Вам, що Ви користуєтесь моїми матеріалами!

Історія незалежної України і української освіти за 33 роки незалежності. Коротко у віршах

пʼятниця, 31 травня 2024 р.

Маємо крила летіти

Нам усім трохи сумно, бо швидко колообіг пронісся повз нас… Стільки справ всіх чекає улітку, і самотнім залишиться клас. Пролетіли роки швидкокрилі… Шкóда, що ми не цінуємо час, бо не зчулися, як закінчилось безтурботне дитинство... для вас, випускники.

      Роз'їжджаються всі, чи побачимось ще? Кожен день подарунок від Бога... Своїх юних орлят, попри болісний щем наш ліцей проводжає в дорогу. Директор  Яготинського ліцею №3 Алексеєнко Неля Миколаївна промовила напутнє слово нашим випускникам і вручила грамоти за успіхи у навчанні, перемоги у спорті та олімпіадах:


Підбито плідні підсумки року і випускники танцюють свої останні шкільні танки та шлють прощальне пісенне вітання рідному ліцею.





Тепер, діти, ви маєте крила, щоб летіти у далекі світи, несучи добро і свої знання людям. У добру путь! Сонячного, доброго, щасливого, переможного літа нам усім!!!


Немає коментарів:

Дописати коментар

Vseosvita

Курси, вебінари, олімпіади. Портал «Всеосвіта».

#OneDrive Як завантажувати файли на цьому сайті

Дізнайся про своє майбутнє

Freelance gob