Матеріали на блозі БЕЗКОШТОВНІ! Якщо Вам вони сподобалися чи стали у нагоді - ВІДДЯЧТЕ, будь ласка, натиснувши на будь-який банер на цьому блозі! Цим Ви мені дуже допоможете, це і буде Ваша ПОДЯКА за мою роботу! Дякую Вам, що Ви користуєтесь моїми матеріалами!

Авторські вірші - Вільні читають українське

понеділок, 20 листопада 2023 р.

День Гідності і Свободи очима Кобзаря

День Гідності та Свободи відзначається 21 листопада згідно з указом президента України №872/2014 від 13.11.2014 року.

Україна – європейська країна з моменту свого виникнення.

І сучасне твердження про європейський «вибір» – результат пропагандистської політики та загарбницьких апетитів московії протягом століть з моменту привласнення нею української історії.

Перебуваючи іграшкою імперських амбіцій кремля в його брудних політичних іграх, Україна весь час боролася за свою автентичність та незалежність, доводячи всьому світу, що вона є вона – Україна.

Переломним моментом у цій тисячолітній боротьбі стали події Євромайдану 18-22 листопада 2013 року, коли молодь обурилася тим, що замість очікуваної угоди з ЄС, янукович завернув курс країни назад до московського рабства. Вже вкотре українців намагалися пошити в халепу?! Тільки не цього разу!

Молодь незалежної України вийшла на Майдан. На захист своїх дітей піднялися батьки. Так Євромайдан «переріс» у Революцію Гідності. Проросійський уряд ганебно накивав п’ятами, проте не припинив своїх спроб повернути Україну до своєї «стайні», що вилилося у анексію Криму, в АТО на Донбасі і переросло у наймасштабніше варварське вторгнення на територію суверенної незалежної держави Україна загарбницьких військ російської федереції. Одвічний лютий ворог України тепер поставив собі за мету – повне знищення українців як нації та України – як країни.

Україна – не «обирає», Україна – Є європейською державою! Саме тому ми повинні не лише пам’ятати це, а й продовжувати боротьбу за вільну незалежну Україну до нашої повної Перемоги!

Завантажити матеріали у форматі PDF та WORD можна за посиланням ТУТ

Дивись також:

Немає коментарів:

Дописати коментар

Vseosvita

Курси, вебінари, олімпіади. Портал «Всеосвіта».

#OneDrive Як завантажувати файли на цьому сайті

Дізнайся про своє майбутнє

Freelance gob