Матеріали на блозі БЕЗКОШТОВНІ! Якщо Вам вони сподобалися чи стали у нагоді - ВІДДЯЧТЕ, будь ласка, натиснувши на будь-який банер на цьому блозі! Цим Ви мені дуже допоможете, це і буде Ваша ПОДЯКА за мою роботу! Дякую Вам, що Ви користуєтесь моїми матеріалами!

Шум - Великодня гаївка

четвер, 16 листопада 2023 р.

«Національний тиждень читання – «Бути своїми» - 2023

Від 04 грудня 2023 року до 10 грудня 2023 року Державна установа «Український інститут книги» проводить Всеукраїнську інформаційно-просвітницьку тематичну акцію «Національний тиждень читання», мета якої — консолідувати українське суспільство навколо читання як тренду.

«Бути своїми» – це означає зв’язок між поколіннями, це подолання віддалі між рідними по крові, це – підтримка і відродження рідної української літератури.

Наш ліцей долучається до акції, у якій закладам освіти потрібно: (ДЖЕРЕЛО)

1) на своїх офіційних сайтах та сторінках у соціальних мережах розмістити інформацію про Акцію, про яку, на жаль, на самому офіційному сайті організатора акції поки що не сказано ані слова (на сайті УІК повинні бути доступні візуальні матеріали, спеціально стилізовані до події, але можливо вони з’являться згодом);

2) організувати відповідні заходи, наприклад, обговорення літературних творів, читання вголос, вікторини, читацькі клуби, зустрічі з письменниками, квести тощо. Деякі заходи, за бажанням організаторів, можуть бути присвячені 130-річчю Миколи Хвильового, чия постать є центральною у проведенні тижня читання у 2023 році;  поінформувати Інститут про проведення заходів.

3) поділитися фотозвітами проведених заходів і розмістити їх на офіційних вебсайтах і сторінках у соціальних мережах, використавши хештеги #тижденьчитання2023 та #бутисвоїми, а також позначити у дописах з фотозвітами офіційні сторінки Інституту (соціальна мережа «Фейсбук», соціальна мережа «Інстаграм») @bookinstitute.ua @Український інститут книги

https://znayshov.com/News/Details/natsionalnyi_tyzhden_chytannia_2023

То ж ми розпочали «Національний тиждень читання» з:

читання вголос на уроці української літератури у 5-В класі (українська народна казка «Ох!», вчитель Алексеєнко Н. М.): 

з обговорення екранізованих літературних творів на уроці зарубіжної літератури у 7-А класі (Д. Бойн «Хлопчик у смугастій піжамі», вчитель Большакова Ю. А.):


та з читання мовчки гуртом у колі друзів (дівчатка 9-Б та 9-В та 11-А класів поділилися своїм вересневим фото):

«Україна читаюча» – це гасло цього року. Втішно, що наші діти читають. Частіше і багато. До акції приєднуються інші вчителі-мовники нашого ліцею. (фото незабаром)

Немає коментарів:

Дописати коментар

Vseosvita

Курси, вебінари, олімпіади. Портал «Всеосвіта».

#OneDrive Як завантажувати файли на цьому сайті

Дізнайся про своє майбутнє

Freelance gob