Матеріали на блозі БЕЗКОШТОВНІ! Якщо Вам вони сподобалися чи стали у нагоді - ВІДДЯЧТЕ, будь ласка, натиснувши на будь-який банер на цьому блозі! Цим Ви мені дуже допоможете, це і буде Ваша ПОДЯКА за мою роботу! Дякую Вам, що Ви користуєтесь моїми матеріалами!

Шум - Великодня гаївка

середа, 1 листопада 2023 р.

Коучинг учнівського самоврядування «Булінг – стоп!»

Очільниці секторів, відповідальних за  дотримання порядку в ліцеї, навчання і національного відродження, Карбовська Вероніка (10-Б клас) і Сідак Ольга (9-Б клас) розпочали свою роботу з попередження випадків насильства та булінгу в нашому навчальному закладі.

Сьогодні відбулися перші коучинги учнівського самоврядування «Булінг – стоп!» для учнів 6-В та 6-Г класів. Діти вчилися класифікувати і розрізняти види булінгу; розбирали ситуації, за яких виникають прояви булінгу та шукали шляхи виходу із них.

Зустрічі були повчальними і корисними. Приємно, що здобувачі освіти нашого ліцею обізнані з ознаками булінгу, розуміють шкідливість та небезпечність проявів цькування, й активно шукають шляхи, як не допустити це ганебне явище в своїх колективах.

Сценарій і презентація під фото (внизу стрічки).








Немає коментарів:

Дописати коментар

Vseosvita

Курси, вебінари, олімпіади. Портал «Всеосвіта».

#OneDrive Як завантажувати файли на цьому сайті

Дізнайся про своє майбутнє

Freelance gob