Матеріали на блозі БЕЗКОШТОВНІ! Якщо Вам вони сподобалися чи стали у нагоді - ВІДДЯЧТЕ, будь ласка, натиснувши на будь-який банер на цьому блозі! Цим Ви мені дуже допоможете, це і буде Ваша ПОДЯКА за мою роботу! Дякую Вам, що Ви користуєтесь моїми матеріалами!

Шум - Великодня гаївка

понеділок, 30 жовтня 2023 р.

Свято Гарбуза

Саме під час війни народжуються національні традиції і закладаються нові. Але це не точно. Адже життя триває, і ми маємо підтримувати наших воїнів у будь-який спосіб.
На відродження свята Гарбуза-Велеса були кинуті усі сили нашої громади. Освітяни, діти, підприємці мали облаштувати в центрі міста Гарбузове містечко-ярмарок, щоб відзначити свято Врожаю, вшанувати пам'ять предків напередодні Велесової ночі і зібрати кошти для наших сучасних Богів – ЗСУ. Але погода внесла у ці плани свої корективи і свято було перенесено до приміщення будинку культури.

    "Велесові володіння" Яготинського ліцею №3 пригощали усіх бажаючих смачною гарбузовою кашею, зготованою дбайливими руками дітей і батьків 11-В класу; гарбузяні смаколики, приготовані учнями і батьками 10-Б, 10-А, 11-А класів та учнями й батьками Двірківщинської школи вабили не лише око, а й тішили смак;




сувеніри, власноруч виготовлені учнями 11-А, 10-Б, 6-А та 11-В класів, милували й зачаровували так, що руки гостей свята самі тягнулися до гаманців, аби придбати цю красу; а володар свята – "Великий Гарбуз" частував усіх кашею і розповідав, що робилося в його королівстві протягом року задля перемоги:


Щиро дякуємо адміністрації за ініційоване свято для наших дітлахів і громади. Щиро вдячні дітям і батькам, які погодилися допомогти в організації і проведенні цього свята! Загалом за день ми зібрали більше 4 000 грн., які передали на потреби армії. Ми раді у будь-який спосіб і за будь-яких обставин допомогати ЗСУ та наближати перемогу України!

Немає коментарів:

Дописати коментар

Vseosvita

Курси, вебінари, олімпіади. Портал «Всеосвіта».

#OneDrive Як завантажувати файли на цьому сайті

Дізнайся про своє майбутнє

Freelance gob