Матеріали на блозі БЕЗКОШТОВНІ! Якщо Вам вони сподобалися чи стали у нагоді - ВІДДЯЧТЕ, будь ласка, натиснувши на будь-який банер на цьому блозі! Цим Ви мені дуже допоможете, це і буде Ваша ПОДЯКА за мою роботу! Дякую Вам, що Ви користуєтесь моїми матеріалами!

Шум - Великодня гаївка

четвер, 19 жовтня 2023 р.

Смілива гривня

За розпорядженням Департаменту освіти і науки Київської обласної державної адміністрації Київської обласної військової адміністрації відповідно до листа Національного банку України від 14.09.2023 № 13-005 68050 в період з 04 вересня до 30 листопада 2023 року проводиться благодійна акція «Смілива гривня», метою якої є збір коштів на допомогу Збройним Силам України та надання додаткової можливості українцям зробити свій внесок у перемогу.

Акція передбачає збір номіналами 10, 50 копійок, а також 1, 2, 5 та 10 гривень. Пункти збору монет відкриті у відділеннях банків-партнерів ПриватБанк, Ощадбанк, ПУМБ. Детальніше про акцію за покликанням: https://promo.bank.gov.ua/brave-hryvnia/#section-2

Активні учасники акції отримають електронні грамоти. Для цього потрібно пройти реєстрацію за покликанням: https://docs.google.com/forms/d/10J6NsJVaA-41kL2ThJMG8vk_0Uplor8xg3DGATkmUSO/viewform?edit_requested-true  

Директор департаменту: Ярослава ТРОСТЯНСЬКА

Лідери учнівського самоврядування Яготинського ліцею №3 Клименко Микола і Шулла Єлизавета пройшли сьогодні класами і зібрали понад 10 кг монет Сміливої Гривні:


У банк Сміливої Гривні передано ______ грн.:

ФОТО БУДЕ НЕЗАБАРОМ

А креативні барди 8-В класу Дяченко Ростислав, Волобоєв Артем, Бобир Женя (класний керівник Поліщук О. П.), граючи на гітарі у фойє школи, назбирали 180 грн.:


Сподіваємося, що кожна Переможна Смілива Гривня піде за призначенням на допомогу нашим захисникам! Все буде Україна!

Немає коментарів:

Дописати коментар

Vseosvita

Курси, вебінари, олімпіади. Портал «Всеосвіта».

#OneDrive Як завантажувати файли на цьому сайті

Дізнайся про своє майбутнє

Freelance gob