Матеріали на блозі БЕЗКОШТОВНІ! Якщо Вам вони сподобалися чи стали у нагоді - ВІДДЯЧТЕ, будь ласка, натиснувши на будь-який банер на цьому блозі! Цим Ви мені дуже допоможете, це і буде Ваша ПОДЯКА за мою роботу! Дякую Вам, що Ви користуєтесь моїми матеріалами!

Шум - Великодня гаївка

четвер, 14 вересня 2023 р.

«World Cleanup Day» в Україні

МОН № 4/2781-23 від 11.08.2023:

Всеукраїнський молодіжний рух «#Lets_do_it_Ukraine» спільно з міжнародним рухом «#Lets_Do_It_World» за сприянням органів виконавчої влади, місцевого самоврядування, ряду громадських організацій проводить щорічно Всесвітній день прибирання «#World_Cleanup_Day».

У 2023 році Всесвітній день прибирання пройде з дотриманням заборон, обмежень, які діють на період війни; в різних форматах в залежності від можливостей у воєнних реаліях. Однією з пріоритетних активностей ми вважаємо сортування вторинної сировини та здача її на перероблення.

Тому, приєднуючись до Всесвітнього дня прибирання «World Cleanup Day» в Україні, який відбудеться 16 вересня 2023 року в 24 областях разом зі 191 країною Світу, ми оголосили серед здобувачів освіти нашого ліцею про збір паперової вторинної сировини – макулатури.



Дякуємо усім, хто розділяє нашу думку, хто обома руками «ЗА» переробку вторсировини, хто показує приклад як не засмічувати нашу планету.

А щодо прибирання... То українці - найохайніша нація у світі, і навички наведення порядку нам передаються від батька до сина, від матері до доньки. Але "наводять марафет" довкола себе українці не піарясь, без зайвого галасу, тому зазвичай видно лише результат: охайні подвір'я, вулиці, будинки, класи... Але для Всесвітнього дня прибирання «#World_Cleanup_Day» ми зробили виняток і продемонстрували, як ми вміємо наводити чистоту навколо себе:























 



Немає коментарів:

Дописати коментар

Vseosvita

Курси, вебінари, олімпіади. Портал «Всеосвіта».

#OneDrive Як завантажувати файли на цьому сайті

Дізнайся про своє майбутнє

Freelance gob