Матеріали на блозі БЕЗКОШТОВНІ! Якщо Вам вони сподобалися чи стали у нагоді - ВІДДЯЧТЕ, будь ласка, натиснувши на будь-який банер на цьому блозі! Цим Ви мені дуже допоможете, це і буде Ваша ПОДЯКА за мою роботу! Дякую Вам, що Ви користуєтесь моїми матеріалами!

Шум - Великодня гаївка

пʼятниця, 26 травня 2023 р.

Всеукраїнська онлайн гра-вікторина «Відун» за темою «День Героїв»

Український державний центр національно-патріотичного виховання, краєзнавства і туризму учнівської молоді 25 травня 2023 року з 12.00 до 20.00 години проводить  Всеукраїнську онлайн гру-вікторину «Відун» за темою «День Героїв» з використанням навчальної платформи «Kahoot!». Посилання для входу: https://kahoot.it/.../347d9306-b19e-41fa-bac1...

До участі у грі-вікторині запрошувалися рої Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»). 

На платформі «Kahoot!» одному з  учасників від імені рою необхідно було здійснити вхід з використанням нік-нейму (до 15 початкових символів). 

Учасники гри-вікторини мають поширити інформацію про проведення заходу у соціальних мережах з хештегами #dzhura_2023   #день_героїв.

Наш #курінь_Ратушного взяв участь. Учні 7-В і 7-Г класів разом із Токар В. В. змагалися за першість у вікторині "#Відун".





Немає коментарів:

Дописати коментар

Vseosvita

Курси, вебінари, олімпіади. Портал «Всеосвіта».

#OneDrive Як завантажувати файли на цьому сайті

Дізнайся про своє майбутнє

Freelance gob