Матеріали на блозі БЕЗКОШТОВНІ! Якщо Вам вони сподобалися чи стали у нагоді - ВІДДЯЧТЕ, будь ласка, натиснувши на будь-який банер на цьому блозі! Цим Ви мені дуже допоможете, це і буде Ваша ПОДЯКА за мою роботу! Дякую Вам, що Ви користуєтесь моїми матеріалами!

Шум - Великодня гаївка

понеділок, 22 травня 2023 р.

Залізна дорога – стабільне майбутнє

З профорієнтаційною метою ми продовжуємо підтримувати тісні зв’язки із фаховими та вищими навчальними закладами України. Наші діти – наше майбутнє. І не останній напрямок у майбутньому – залізничний транспорт. Залізна дорога – це стабільність: вона рятує нас зараз, коли небо захоплене ворогом, вона – не терпить слабаків, тому туди йдуть ті, хто володіє сильним самовладанням і наділений почуттям відповідальності.

Сьогодні до нас прибув представник Київського вищого професійного училища залізничного транспорту ім. В.С. Кудряшова Трощин Олександр Андрійович, який розповів про навчання, вступ, проживання, переваги професії, перспективи фахової спеціалізації, тощо. Робимо висновки: залізна дорога – стабільне майбутнє, яке має попит, розвиток і перспективу!











Київське вище професійне училище залізничного транспорту

Немає коментарів:

Дописати коментар

Vseosvita

Курси, вебінари, олімпіади. Портал «Всеосвіта».

#OneDrive Як завантажувати файли на цьому сайті

Дізнайся про своє майбутнє

Freelance gob