Матеріали на блозі БЕЗКОШТОВНІ! Якщо Вам вони сподобалися чи стали у нагоді - ВІДДЯЧТЕ, будь ласка, натиснувши на будь-який банер на цьому блозі! Цим Ви мені дуже допоможете, це і буде Ваша ПОДЯКА за мою роботу! Дякую Вам, що Ви користуєтесь моїми матеріалами!

Шум - Великодня гаївка

середа, 26 квітня 2023 р.

Справжній храм науки

Якщо ви нічогісінько не розумієте в хімії – там вам пояснять її на раз-два. Якщо ви давно мрієте кермувати великим і потужним механізмом – там ви з легкістю опануєте всіма кінськими силами залізного коня. Якщо вам набридла домашня товчена картопля і варена сосиска – там вас навчать готувати неперевершене фуа-гра та бездоганні марципаники. Якщо ви мрієте перефарбувати світ у всі кольори веселки – там вас навчать як зробити ці фарби ще яскравішими. Якщо вашою мрією є прекрасний будинок – там ви навчитеся всьому, що дозволить вашій мрії стати реальністю.

Ми говоримо зараз про справжній храм науки нашого міста – Яготинський центр професійно-технічної освіти, куди нас сьогодні гостинно запросили його викладачі і вихованці.

Побачити все на власні очі, помацати і випробувати свої сили, познайомитися з чимось новим і зустріти старих друзів – усе це було сьогодні. Учні 9-Б та 9-В класів спробували себе у ролі кондитерів, водіїв, електриків, зварювальників, мулярів, хіміків та художників:





























Приємно також бачити наших колишніх випускників, теперішніх студентів профтехучилища, впевненими, змужнілими й щасливими. 

Вразила робота наших спільних вихованців, яка прикрашає центральний хол ЦПТО. І мушу сказати – робота грандіозна, чудова, бездоганна! Яготинський Свято-Троїцький храм в мініатюрі просто вражає! Не вірите? То завітайте, подивіться самі! Впевнена – вам захочеться стати частиною цього дружнього колективу.

Перебуваючи під враженнями від зустрічі, ми прощаємося і щиро дякуємо за гостинність. Обіцяємо, що наші дев’ятикласники стануть студентами училища, будуть примножувати його престижність і відточувати власний професіоналізм та майстерність на користь батьківщині, адже саме тут є осередок найпрестижніших професій найближчого майбутнього.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Vseosvita

Курси, вебінари, олімпіади. Портал «Всеосвіта».

#OneDrive Як завантажувати файли на цьому сайті

Дізнайся про своє майбутнє

Freelance gob