Матеріали на блозі БЕЗКОШТОВНІ! Якщо Вам вони сподобалися чи стали у нагоді - ВІДДЯЧТЕ, будь ласка, натиснувши на будь-який банер на цьому блозі! Цим Ви мені дуже допоможете, це і буде Ваша ПОДЯКА за мою роботу! Дякую Вам, що Ви користуєтесь моїми матеріалами!

Шум - Великодня гаївка

четвер, 9 березня 2023 р.

Екскурсії історичними стежками Тараса Шевченка

Шалено насичений день видався 7 березня 2023 року напередодні 209-ї річниці з дня народження Тараса Григоровича Шевченка. Ми стільки всього встигли зробити! Відвідали виставку творів Шевченка в бібліотеці, де читали поезії Кобзаря; провели "круглі столи", спортивні змагання, години спілкування, урочистий мітинг, присвячений Тарасу Шевченко; взяли участь у фотоквесті, виграли кубок інтелектуальних ігор, малювали й озвучували стіннівки, тощо.

Вшановуючи пам'ять Великого митця і символа України, учні 7-А класу з класним керівником Скринник Т. Г. відвідали музей "Флігель Т. Г. Шевченка". Цікаво, пізнавально, корисно:




Часу не гаяли й інші. Учні 4-Г класу також побували на екскурсії у музеї-флігелі Т. Г. Шевченка. І його в сім'ї великій, в сім'ї вольній новій, не забули пом'янути...:

Немає коментарів:

Дописати коментар

Vseosvita

Курси, вебінари, олімпіади. Портал «Всеосвіта».

#OneDrive Як завантажувати файли на цьому сайті

Дізнайся про своє майбутнє

Freelance gob