Матеріали на блозі БЕЗКОШТОВНІ! Якщо Вам вони сподобалися чи стали у нагоді - ВІДДЯЧТЕ, будь ласка, натиснувши на будь-який банер на цьому блозі! Цим Ви мені дуже допоможете, це і буде Ваша ПОДЯКА за мою роботу! Дякую Вам, що Ви користуєтесь моїми матеріалами!

Шум - Великодня гаївка

середа, 8 березня 2023 р.

У полоні фотоквесту «Яготинська земля – це історії вежі»

До відзначення сторіччя району, представниками будинку дитячої та юнацької творчості було ініційовано і проведено 5 березня 2023 року фотоквест «Яготинська земля – це історії вежі».
Діти, що зголосилися прийняти в ньому участь, прокинулися рано вранці і з завзяттям відправилися на пошуки історичних пам'яток нашого міста. 

Поринувши в азартний полон фотоквесту, Морська Л., Храпко А., Аміргулова К. пройшли всі п'ять локацій, зробили селфі-фото, повернулися додому рум'яні і заряджені енергією та таємничими знаннями історичних, майже зниклих визначних місць рідного міста, про які мало хто пам'ятає.




Кожна учасниця створила ребус, в якому зашифрувала назву населеного пункту, в якому проводився фотоквест.

Надіславши результати своїх досліджень організаторам, дівчата отримали гідні нагороди за активно проведений ранок: друге місце виборола Храпко А., третє місце посіла Аміргулова К. та грамоту за активну участь отримала Морська Л. 

ФОТО-БУДЕ

Недільні мандри історичними стежками району виявилися настільки захопливим заняттям, що діти чекають продовження!

Ми щиро вдячні організаторам за незабутні вихідні, які збагатили учасників новими знаннями і не дали нам нудьгувати у цей нелегкий і напружений воєнний час!

Немає коментарів:

Дописати коментар

Vseosvita

Курси, вебінари, олімпіади. Портал «Всеосвіта».

#OneDrive Як завантажувати файли на цьому сайті

Дізнайся про своє майбутнє

Freelance gob