Матеріали на блозі БЕЗКОШТОВНІ! Якщо Вам вони сподобалися чи стали у нагоді - ВІДДЯЧТЕ, будь ласка, натиснувши на будь-який банер на цьому блозі! Цим Ви мені дуже допоможете, це і буде Ваша ПОДЯКА за мою роботу! Дякую Вам, що Ви користуєтесь моїми матеріалами!

Шум - Великодня гаївка

четвер, 16 березня 2023 р.

День профорієнтації

15 березня у стінах нашого ліцею відбувалися різноманітні заходи з профорієнтації для молоді 7-11-х класів.

Представниця Київського національного торговельно-економічного університету, у минулому наша випускниця, Астапенко Єлизавета розповіла про переваги навчання у КНТЕУ, пояснила правила вступу до вишу та перспективи подальшого працевлаштування:




Також сьогодні о 12:15 в межах Всеукраїнського проекту з профорієнтації та побудови кар'єри «Обери професію своєї мрії» у прямому ефірі Єдиного Телевізійного Марафону (телеканали: 1+1, ICTV, Інтер, СТБ, Суспільне, телеканал Рада) проводився Всеукраїнський ypoк з профорієнтації для учнів 7-11 класів закладів загальної середньої освіти за участі провідних українських роботодавців та кар’єрних радників.

Організатори: Міністерство освіти і науки України, Державна наукова установа «Інститут модернізації змісту освіти», Асоціація інноваційної та цифрової освіти, Група «1+1 media» за підтримки Goethe-Institut в Україні.

Зважаючи на важливість профорієнтації, зокрема свідомого обрання учнями траєкторії подальшого навчання та побудови власної кар'єри, наші ліцеїсти долучилися до перегляду у прямому ефірі зазначеного уроку:





Немає коментарів:

Дописати коментар

Vseosvita

Курси, вебінари, олімпіади. Портал «Всеосвіта».

#OneDrive Як завантажувати файли на цьому сайті

Дізнайся про своє майбутнє

Freelance gob