Матеріали на блозі БЕЗКОШТОВНІ! Якщо Вам вони сподобалися чи стали у нагоді - ВІДДЯЧТЕ, будь ласка, натиснувши на будь-який банер на цьому блозі! Цим Ви мені дуже допоможете, це і буде Ваша ПОДЯКА за мою роботу! Дякую Вам, що Ви користуєтесь моїми матеріалами!

Шум - Великодня гаївка

пʼятниця, 17 лютого 2023 р.

Квест для тінейджерів «Welcome to Ukraine» до Дня Єднання. Рій "Соколята"

Незалежність нашої держави крізь довгі століття боротьби стала реальністю. Проте, нелегка боротьба за національну культуру, за українську мову, українську історію триває й досі. Продовжувати її нашим дітям. Втім, боротьба – не те слово, яке потрібно вживати зараз, адже агресія московії проти нашої країни об’єднала мільйони людей в спільному прагненні припинити, нарешті, цю боротьбу і всім разом, об’єднавшись, почати спілкуватися рідною мовою, повертати собі власну історію, шанувати рідні звичаї і традиції.


Сьогодні, 16 лютого 2023 року, ми вдруге відзначаємо День Єднання. Єднання, яке дозволило українцям об’єднатися заради спільної боротьби з агресором. Завдяки нашому єднанню ми підтримуємо ЗСУ, волонтерів, один одного. Наша єдність має залишитись міцним ланцюгом, який захищає та оберігає всіх нас і Україну не тільки в цей день, а й на віки. Тільки разом ми сильні, бо наша сила – у єдності. І переконані – перемога буде за Україною!

Лідери учнівського самоврядування здіймали прапор Єднання на центральній площі міста разом з адміністрацією та робітничими колективами яготинщини: 


Рій "ДЖУРЕНЯТА" проводили години Єднання:









Разом і спільними зусиллями ­– до Перемоги! Саме під таким гаслом рій "Соколята" провели сьогодні квест «Welcome to Ukraine», присвячений Дню Єднання серед здобувачів освіти 7-х та 8-х класів нашого ліцею за участю команд "Українці", "Калина", "Клуб фотографій", "Патріоти", "Єдині", "Стефанія", "Вільні люди" та "Бендерівки": 


Вони випробували свої сили на станціях «В об’єктиві Україна» (Сехно І. А.), де потрібно було виконати завдання, зробивши селфі на різні теми: 




«Логічна» (Яковець В. М.): 



«Вікторина» (Жукова В. В.): 


«Пісенна» (Вільгоцький О. В.): 




«Магічний квадрат» (Степанченко Д. Г.): 


«Дешифратор» (Душейко Л. Є.): 


«Україна на мільйон» (Заїка Т. В.): 


Наші ліцеїсти показали глибокі знання з історії, мови, музики, свою кмітливість і вміння бути уважними та логічно мислити. Першість отримала команда 8-Б "Стефанія": 


ПЕРЕМОГЛА ДРУЖБА ТА ЄДНАННЯ. Всі учасники нагороджені грамотами за участь в інтелектуальній вікторині для юних тінейджерів «Welcome to Ukraine», приуроченій до Дня Єднання! 












Дякуємо за допомогу в проведенні квесту вчителям Душейко Л.Є., Степанченку Д.Г., Вільгоцькому О.В., Заїці Т.В., Яковець В.М., Жуковій В.В., Сехно І.А.; вчителям-предметникам за допомогу, класним керівникам за організацію команд, дітям за активну участь! Все буде Україна! 

Немає коментарів:

Дописати коментар

Vseosvita

Курси, вебінари, олімпіади. Портал «Всеосвіта».

#OneDrive Як завантажувати файли на цьому сайті

Дізнайся про своє майбутнє

Freelance gob