Матеріали на блозі БЕЗКОШТОВНІ! Якщо Вам вони сподобалися чи стали у нагоді - ВІДДЯЧТЕ, будь ласка, натиснувши на будь-який банер на цьому блозі! Цим Ви мені дуже допоможете, це і буде Ваша ПОДЯКА за мою роботу! Дякую Вам, що Ви користуєтесь моїми матеріалами!

Шум - Великодня гаївка

понеділок, 20 лютого 2023 р.

А Сотню вже зустріли небеса...

18 лютого 2014 року в центрі Києва почався найкривавіший етап Євромайдану. Тоді загинуло 23 людини і 509 отримали травми. Так починалась боротьба за європейське майбутнє країни, яка триває вже 9 років. Відтоді щорічно 20 лютого Україна відзначає День Героїв Небесної Сотні. 




Тим, хто в боротьбі за волю і кращу долю України не дожив до сьогоднішнього дня; цвіту нашого народу, його славним синам і донькам, які у розквіті сил віддали свою молодість, і, найдорожче, життя – присвячується!

Ліцеїсти 7-9 класів зібралися біля ліцейного меморіалу, щоб в скорботі схилити низько голови перед пам'яттю людей різного віку, яких було вбито у мирний час XXI століття.

А сотню вже зустріли небеса... Летіли легко, хоч майдан ридав І з кров'ю перемішана сльоза, а батько сина ще не відпускав! Й заплакав Бог…


Нехай кожен з нас торкнеться пам'яттю священного вогню – частинки вічного. А світло наших свічок хай буде даниною тим, хто навічно пішов від нас, хто заради торжества справедливості жертвував собою. Вони повинні жити в нашій пам'яті вічно! Слава Україні! Героям Слава!


Немає коментарів:

Дописати коментар

Vseosvita

Курси, вебінари, олімпіади. Портал «Всеосвіта».

#OneDrive Як завантажувати файли на цьому сайті

Дізнайся про своє майбутнє

Freelance gob