Матеріали на блозі БЕЗКОШТОВНІ! Якщо Вам вони сподобалися чи стали у нагоді - ВІДДЯЧТЕ, будь ласка, натиснувши на будь-який банер на цьому блозі! Цим Ви мені дуже допоможете, це і буде Ваша ПОДЯКА за мою роботу! Дякую Вам, що Ви користуєтесь моїми матеріалами!

Шум - Великодня гаївка

середа, 8 вересня 2021 р.

"Зелена країна" від ОЗО Яготинський НВК №3

В Україні розпочинають екологічний проєкт «Зелена країна», в рамках якого планують за 10 років збільшити площі лісів на 1 мільйон гектарів.

Відповідний указ щодо старту проєкту глава держави підписав під час виступу на Всеукраїнському форумі «Україна 30. Екологія».

«Ми розпочинаємо проєкт «Зелена країна». Це не політичний, а суто екологічний проєкт для природи і довкілля».

Для реалізації поставленої мети у найближчі три роки планують висадити в Україні 1 мільярд дерев. Згодом на сайті Президента опублікували відповідний указ.

Цим документом уряду доручено розробити у двомісячний строк та внести на розгляд ВР законопроєкт щодо удосконалення системи охорони, захисту і відтворення лісів, у тому числі самосійних, стимулювання лісорозведення, збереження та відновлення природних екосистем; розробити та затвердити державну цільову програму «Масштабне заліснення України», спрямовану на розв’язання проблемних питань лісовпорядкування, насамперед щодо охорони, захисту, використання та відтворення лісів.



ОЗО Яготинський НВК №3, долучаючись до акції, планує висадити на території школи близько 20 дерев. Дотепер учнями і працівниками школи було посаджено 4 саджанці горіха, 4 саджанці каштана, 8 саджанців ялівцю «Козацького» та 8 кущів самшиту.





Политі дбайливими руками дітей, зігріті лагідним промінням осіннього сонечка, сподіваємося, вони зростатимуть разом із нами і тішитимуть очі не одного покоління яготинських дітлахів. І всі зможуть вдосталь ласувати смачними горішками, коли ті виростуть і зміцніють. Та й білочкам буде втіха! J

Зробимо нашу країну зеленою і квітучою разом!

ДЖЕРЕЛО ==>>

Немає коментарів:

Дописати коментар

Vseosvita

Курси, вебінари, олімпіади. Портал «Всеосвіта».

#OneDrive Як завантажувати файли на цьому сайті

Дізнайся про своє майбутнє

Freelance gob