Матеріали на блозі БЕЗКОШТОВНІ! Якщо Вам вони сподобалися чи стали у нагоді - ВІДДЯЧТЕ, будь ласка, натиснувши на будь-який банер на цьому блозі! Цим Ви мені дуже допоможете, це і буде Ваша ПОДЯКА за мою роботу! Дякую Вам, що Ви користуєтесь моїми матеріалами!

Авторські вірші - Вільні читають українське

пʼятницю, 7 лютого 2020 р.

Сценарій свята до Дня святого Валентина "Однокласник-meeting-party – 1000 років по школі"

Щиро вітаю всіх своїх друзів, читачів і колег! Через тиждень - день святого Валентина. Мої невгамовні енерджайзери, підстрибуючи, без упину запитували: "А свято будемо робити? А дискотека буде?". Розумію, що дискотека дітлахів цікавить куди більше, ніж саме свято, проте й свято повинно відбутися. Тому довелося знову взятися за написання сценарію до Дня святого Валентина.  Розумію, що, можливо, для декого це вже пізно, бо репетиції займають час. Але нічого вдіяти не можу - бракувало часу. Та й мій сценарій передбачає мінімальний час підготовки: ведучі вичитають його за кілька днів. А провести конкурси можна й "наживо". Тут вже можу лише порадити: дати сценарій ведучим, класам дати завдання - обрати закохану пару. Ну, а вже виступи груп підтримки можна відкинути. Все одно ж потім - дискотека! Втім, вирішувати Вам. Ми - педагоги-організатори - досить "мобільні" люди, вміємо перелаштовуватися на ходу. :)))


За своєю традицією, я роздала "завдання" класам-учасникам свята: 

1) Обрати закохану пару в образі літературно-кінематографічних героїв. Пара продумує костюми і зачіски.

2) Від класу виступає група підтримки закоханої пари з танцем чи вокальним номером.


Отже, для нашого свята Дня святого Валентина "Однокласник-meeting-party – 1000 років по школі" потрібні: ведучі, журі, закохані пари і групи підтримки. 


Ведучі розпочинають свято і проводять конкурси, групи підтримки "представляють" оголошену закохану пару, закохані пари беруть участь у конкурсах, журі оцінює конкурси, обираючи Короля і Королеву Балу. По закінченні - святкова дискотека.


Читайте Сценарій свята до Дня святого Валентина "Однокласник-meeting-party – 1000 років по школі" і, якщо сподобався - скачуйте


(До речі, якщо сподобався, нагадаю - подякувати можна, просто клікнувши на будь-який рекламний банер на цьому сайті, і побути там секунд 30)




Фонограми - озвучка.

 

Моя група на FaceBook.









Немає коментарів:

Дописати коментар

Vseosvita

Курси, вебінари, олімпіади. Портал «Всеосвіта».

#OneDrive Як завантажувати файли на цьому сайті

Дізнайся про своє майбутнє

Freelance gob