Матеріали на блозі БЕЗКОШТОВНІ! Якщо Вам вони сподобалися чи стали у нагоді - ВІДДЯЧТЕ, будь ласка, натиснувши на будь-який банер на цьому блозі! Цим Ви мені дуже допоможете, це і буде Ваша ПОДЯКА за мою роботу! Дякую Вам, що Ви користуєтесь моїми матеріалами!

Шум - Великодня гаївка

понеділок, 24 лютого 2020 р.

"Безпечний інтернет" від проєкту "На урок" - реєстрація, проходження і результати


День безпечного інтернету, хоч і називається «Днем безпечного інтернету», зазвичай перетворюється у тиждень з безпечного інтернету, оскільки неможливо втиснути всі заходи, тренінги, квести, конференції в один день.
Бажаючих попрацювати в інтернеті, розповісти про інтернет, продемонструвати себе в інтернеті більше ніж достатньо.


За всіх говорити не буду. Буде бажання – самі про себе розкажуть. А от про участь свого учня в конкурсі «Безпечний інтернет» від проєкту «На урок» 2020 хочу розповісти.

Сучасна освіта передбачає участь в онлайн-проєктах. Тому ми завжди «тримаємо носик за сучасними віяннями» і залучаємо учнів до участі в них. Попередній конкурс есе приніс свої результати: учні нашої школи здобули 3 призових місця: І – Степанченко Ілона (10-А клас), ІІ – у номінації «За нестандартне викладення матеріалу» Большаков Артем (11-Б клас), ХІІІ – у номінації «За неординарність думок» Тєлєгін Нікіта (9-В клас).

На черзі – участь в конкурсі «Безпечний інтернет» від проєкту «На урок».
Класні керівники 5-А та 9-Б класу Комаренко Т. В. і Лугіна Т. В. залучили до конкурсу свої класи і отримали сертифікати переможців та учасників. 



А зареєстрований мною учень здобув диплом ІІ ступеня – тобто зайняв ІІ місце. Вітаю всіх своїх школярів з перемогами і дякую їм за підтримку та активну участь в онлайн-проєктах!





Немає коментарів:

Дописати коментар

Vseosvita

Курси, вебінари, олімпіади. Портал «Всеосвіта».

#OneDrive Як завантажувати файли на цьому сайті

Дізнайся про своє майбутнє

Freelance gob