Матеріали на блозі БЕЗКОШТОВНІ! Якщо Вам вони сподобалися чи стали у нагоді - ВІДДЯЧТЕ, будь ласка, натиснувши на будь-який банер на цьому блозі! Цим Ви мені дуже допоможете, це і буде Ваша ПОДЯКА за мою роботу! Дякую Вам, що Ви користуєтесь моїми матеріалами!

Шум - Великодня гаївка

пʼятниця, 29 листопада 2019 р.

День Гідності та пам'яті жертв Голодомору разом з #GlobalDignityDay

День Гідності та пам'яті жертв Голодомору разом з #GlobalDignityDay. Історія нашої країни має багато гірких сторінок. І одна з них – Голодомор 1932-1933 років. Упродовж десятиліть масове вбивство людей штучним голодом не лише навмисно замовчувалося радянською владою, а й взагалі заборонялося про нього будь-де згадувати.

Учасники учнівського самоврядування і класний керівник 10-Б класу Лисенко О. Є. долучилися до проведення в Україні Всесвітнього Дня Гідності 2019 – наймасштабнішого у Європі! Всесвітній день гідності відбувається у символічний проміжок з 21 листопада – Свята гідності та свободи України – до 9 грудня – Дня боротьби з корупцією за магістральної підтримки Проєкту USAID «Підтримка організацій-лідерів у протидії корупції в Україні «ВзаємоДія».


Спочатку була участь у вебінарі «Як провести Всесвітній День Гідності у своєму закладі освіти», який відбувся 08 листопада 2019 року.


Після завершення вебінару ми отримали його відеозапис і всі необхідні для проведення події матеріали (в електронному форматі). З допомогою отриманих матеріалів провели тематичні уроки-тренінги.




Шкільний тематичний тиждень «Так, я люблю Україну!» закінчився акцією «Запали свічку пам’яті»: протягом дня учні підходили до інсталяції «1932-1933», схиляли голови у  хвилині мовчання, кожен насипав жменьку зерна в мішечок у знак пам’яті про мільйони вбитих голодом українців.














Щоб не повторилися трагічні сторінки, потрібно знати історію свого народу, усвідомлювати її уроки, мати активну громадянську позицію і особисто долучатися до розбудови своєї країни.


Немає коментарів:

Дописати коментар

Vseosvita

Курси, вебінари, олімпіади. Портал «Всеосвіта».

#OneDrive Як завантажувати файли на цьому сайті

Дізнайся про своє майбутнє

Freelance gob