Матеріали на блозі БЕЗКОШТОВНІ! Якщо Вам вони сподобалися чи стали у нагоді - ВІДДЯЧТЕ, будь ласка, натиснувши на будь-який банер на цьому блозі! Цим Ви мені дуже допоможете, це і буде Ваша ПОДЯКА за мою роботу! Дякую Вам, що Ви користуєтесь моїми матеріалами!

Шум - Великодня гаївка

пʼятниця, 18 жовтня 2019 р.

Заходи до Дня Захисника України - Дня українського козацтва

Довго йшла Україна до офіційного визнання свята Покрови Пресвятої Богородиці - з 2014 року у цей день ми вшановуємо не лише українське козацтво, але і всіх захисників України. Традиційно, у переддень визначного свята у нашій школі пройшов Тематичний тиждень Козацької слави, протягом якого відбулося багато цікавих уроків, екскурсій, вікторин, акцій.
Наші учні взяли участь в естафеті-челенджі «Гордимося силою нескорених» з відеороликом «Пишаємося силою нескорених», який підготували разом з педагогом-організатором Большаковою Ю.А. лідери учнівського самоврядування.

В старших класах про козацьке життя, оспіване в українській народній творчості, в цікавій формі, з автентичним виконанням національних пісень, розповідали переможниці районного етапу конкурсу «Київщина козацька» дівчата 9 класу, учасниці вокального гуртка "Калинонька".


Школярики 2-4-х класів натхненно писали листи солдатам, які бережуть наш спокій на Сході України, адже їм так потрібна наша підтримка і теплі слова-обереги! Невдовзі більше сотні щирих дитячих побажань будуть передані волонтерам і «полетять» на фронт, де на них чекають наші відважні захисники.



Педагог-організатор провела мультивікторини «Як козаки по сіль ходили»  для учнів 5-х класів, під час яких п’ятикласники виявили відмінні знання історії козацтва та дізналися кілька нових цікавих фактів з історії України. Всі учасники отримали сертифікати про участь у вікторині, їм було присвоєно почесне звання «Відмінний знавець козацьких звичаїв». (ЧИТАТИ СТАТТЮ)








Мандрувати забутими стежками історії, виявляється, так цікаво і захоплююче! Ми закликаємо усіх небайдужих вивчати і власними справами творити історію України!

Немає коментарів:

Дописати коментар

Vseosvita

Курси, вебінари, олімпіади. Портал «Всеосвіта».

#OneDrive Як завантажувати файли на цьому сайті

Дізнайся про своє майбутнє

Freelance gob