Матеріали на блозі БЕЗКОШТОВНІ! Якщо Вам вони сподобалися чи стали у нагоді - ВІДДЯЧТЕ, будь ласка, натиснувши на будь-який банер на цьому блозі! Цим Ви мені дуже допоможете, це і буде Ваша ПОДЯКА за мою роботу! Дякую Вам, що Ви користуєтесь моїми матеріалами!

Історія незалежної України і української освіти за 33 роки незалежності. Коротко у віршах

четвер, 16 травня 2024 р.

Вишиванка, загартована війною

Цього дня третій четвер травня припав на 16 число, коли в Україні відзначають День вишиванки. Свято, яке сягло вже міжнародного рівня. День, завдяки якому ми почали відроджувати і примножувати давні народні традиції створення та носіння етнічного вишитого українського одягу, справжньої національної святині, що символізує красу, міць, щасливу долю та родинну пам’ять.

Цього дня ми знову вдягаємо ошатні святкові вишиваночки і фотографуємося для щорічного шкільного календаря «Загартована Вишиванка», та й просто собі на втіху:

А на настійне запрошення Української федерації «Спорт заради розвитку» 16 травня ми приєдналися до Національної руханки в вишиванках «Дякуємо ЗСУ»:

Захід пройшов за підтримки Комунального закладу вищої освіти «Вінницька академія безперервної освіти» за сприяння Представництва Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ): ДЖЕРЕЛО https://www.youtube.com/@alexdrimmer/streams

Немає коментарів:

Дописати коментар

Vseosvita

Курси, вебінари, олімпіади. Портал «Всеосвіта».

#OneDrive Як завантажувати файли на цьому сайті

Дізнайся про своє майбутнє

Freelance gob