Матеріали на блозі БЕЗКОШТОВНІ! Якщо Вам вони сподобалися чи стали у нагоді - ВІДДЯЧТЕ, будь ласка, натиснувши на будь-який банер на цьому блозі! Цим Ви мені дуже допоможете, це і буде Ваша ПОДЯКА за мою роботу! Дякую Вам, що Ви користуєтесь моїми матеріалами!

Шум - Великодня гаївка

пʼятниця, 3 травня 2024 р.

Великодні радощі

Не важливо, який світ навколо нас – важливо, який світ живе в нас! Сутінки війни щоденно корегують шкільне життя. Вже звичними стали плетіння сіток, волонтерство, тривоги, відсутність піднесеного настрою в очікуванні свят, невтомна праця в режимі 24/7 абсолютно усіх – і тих, хто хворіє, і здорових; тих, хто у відпустці чи у відрядженні; тих, хто в окопі чи в офісі... Військовий стан вимагає у кожного відмовитися від звичного ритму життя. Ми всі працюємо на Перемогу, допомагаючи ЗСУ, підтримуючи економіку країни, запобігаючи застою і втраті такого дорогоцінного часу в усіх сферах. 

Але не лише в тилу, а й на передовій бувають хвилинки насолоди моментом свята. Тому ми віримо, що за сутінками настає переможний світанок завдяки повній віддачі себе на користь потреб рідної України.

     На цей весняний добрий день чекають усі. Він несе радість і впускає у душі тепло й надію в часи боротьби і напруженої праці. Відродження природи й усього сутнього осяває велике православне свято Великодня – дня перемоги Світла над темрявою, Життя над смертю. 

А для дітей – це завжди диво: таїнство творення писанок, випікання пасок і віри у казку. То ж сьогодні з чарівною усмішкою наш Великодній Кролик приймав подарунки від дітвори, даруючи усім неймовірні емоції:








А дівчатка із 6-Б класу разом з музичним керівником Кошельник І. В. співали Гаївки:



А чарівна майстриня Андрієнко В. Є. з помічницями розписали сакральну Писанку, яка прикрашає тепер паркову алею рідного міста:

Дякуємо усім, хто порадував нашого Великоднього Кролика, подарувавши йому святкові Писанки! 

Хай світле свято Великодня принесе здійснення ваших мрій і наповнить душу живильним  світлом! 

Немає коментарів:

Дописати коментар

Vseosvita

Курси, вебінари, олімпіади. Портал «Всеосвіта».

#OneDrive Як завантажувати файли на цьому сайті

Дізнайся про своє майбутнє

Freelance gob