Матеріали на блозі БЕЗКОШТОВНІ! Якщо Вам вони сподобалися чи стали у нагоді - ВІДДЯЧТЕ, будь ласка, натиснувши на будь-який банер на цьому блозі! Цим Ви мені дуже допоможете, це і буде Ваша ПОДЯКА за мою роботу! Дякую Вам, що Ви користуєтесь моїми матеріалами!

Шум - Великодня гаївка

вівторок, 9 квітня 2024 р.

Проєкт авторських віршів "Ми – переможці від народження", або «Вільні читають українською»

Ми – переможці від народження. Все, що ми розпочинаємо, все, що робимо – приречене на перемогу від самого початку. Бо ми – українці! Вільний і гордий народ! Наша вдача – бути найкращими. І наша талановита молодь доводить це щодня, щохвилини. Вірш Безверхої Єви, учениці 1-Г класу стверджує беззаперечно:

"Ми - переможці від народження,
Тому, що українського походження!
Нащадки героїчних праслов'ян.
Ми є народ, а не якийсь бур'ян!"

Звітуємо перед відділом освіти про проведений у ліцеї проєкт «Вільні читають українською». Спеціально для щорічного щоденника Добрих Справ куреню ім. Романа Ратушного наші юні таланти читали власні поезії: Мірошниченко Маргарита, учениця 6-Б класу; Колодяжний Єгор, учень 4-В класу; Сердюк Софія, учениця 11-Б класу:

     Цим ми вшанували не лише українську книгу й рідне слово, а й воїнів громади, які захищають нас, перебуваючи на фронті. А також ми ПОСТІЙНО схиляємо голови в пам’ять земляків, полеглих у російсько-українській війні. Слава Україні! Слава Героям! Нашим дітям слава!

Немає коментарів:

Дописати коментар

Vseosvita

Курси, вебінари, олімпіади. Портал «Всеосвіта».

#OneDrive Як завантажувати файли на цьому сайті

Дізнайся про своє майбутнє

Freelance gob